Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pedri er ikke i tvivl om Spaniens største styrke: Vi er en familie på og udenfor banen

Pedri bliver nøglen for Spanien
Pedri bliver nøglen for Spanien Reuters
Spaniens omklædningsrum er fyldt med ledere, og deres største aktiv ved denne måneds EM vil være de stærke bånd mellem spillerne, siger midtbanespilleren Pedri (21).

Spaniens unge og talentfulde kerne af spillere har arbejdet meget sammen med manager Luis de la Fuente, som var en del af landsholdets ungdomsafdeling mellem 2013-2022, før han overtog ansvaret for seniorholdet.

"Jeg tror, at vi de sidste par dage har talt om, at det største aktiv, vi har, er, at vi er et hold, vi er en familie både på og uden for banen," siger Barcelonas Pedri.

"Lederen er holdet som helhed. Der er mange spillere, som er anførere, og som hjælper os meget, de fungerer som ledere, men jeg tror, at den store forskel på alle holdene er, at vi er et hold, og at der ikke er nogen leder, som skiller sig ud fra resten."

De tredobbelte mestre fra Spanien starter deres EM-kampagne den 15. juni mod Kroatien og møder også de forsvarende mestre fra Italien og Albanien i gruppe B.

"Det er vigtigt at få en god start. Men vi har allerede set, at mange hold har vundet en stor turnering på trods af, at de har tabt deres første kamp," siger Pedri.

"Man behøver ikke at være nervøs for den kamp. Det er klart, at vi går ud for at vinde, vi vil ikke efterlade noget på banen og frem for alt gå ud med alt, hvad vi har.

"Vi ser virkelig frem til det, vi er meget unge, og vi ser virkelig frem til, at det starter nu."