Se karakterer fra Englands-kamp: To fantastiske danske præstationer overstrålede alt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Se karakterer fra Englands-kamp: To fantastiske danske præstationer overstrålede alt

Pierre-Emile Højbjerg var bedste dansker
Pierre-Emile Højbjerg var bedste danskerLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Det var en samling danske spillere, der fik visket en skidt præstation mod Slovenien af sig. En enkelt spiller nærmer sig dog dumpegrænsen, på Flashscores karakterskala, der spænden fra 1-10, og hvor man skal have 3 for at bestå.

Kasper Schmeichel (7): En enkelt afspilsfejl i første halvleg skal ikke ødelægge et helhedsindtryk af en dansk kaptajn, der leverede en flot præstation. Blev aldrig sat på de store prøver, men holdt skansen når det brændte på. Det er nok for sent at lære Schmeichel nye tricks, men spillet i fødderne bliver aldrig en force for Danmarks anfører.

Jannik Vestergaard (7,5): Leverede en solid præstation i midten af trebackkæden, og fik stadig tid og plads til at sende sine trademark-afleveringer frem i banen. Var tæt på at sende Højlund afsted i kampens indledning, og holdt generelt den frygtede engelske offensiv i kort snor,

Andreas Christensen (8): Elegant og overskudsagtig som altid, og var med til at holde England fra fadet i store perioder. Bukayo Saka kom ikke frem til ret meget, og det skyldes i høj grad AC. Formen holder ikke til 90 minutter med højeste puls, og derfor et lille dyk efter pausen. Kom ind i midten da Kane blev pillet ud, og det også her var AC i sit es.

Joachim Andersen (7): Forsøgte flere gange at komme med frem og skabe offensivt overtal, og var samtidigt også en overfrakke for Phil Foden, der ikke kom meget til sin ret. Ovenpå en dårlig halvleg mod Slovenien, var der oprejsning for Andersen, der også nød godt af at spille overfor kendte modstandere.

Joachim Andersen leverede fint
Joachim Andersen leverede fintLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Joakim Mæhle (7.5): Det var Mæhle som vi kender ham, med fuld fart på først højrekanten og siden venstrekanten. Bød sig til offensivt, og fik testet Kieran Trippier af ved flere lejligheder. Hvis Mæhle var skuffet efter kampen mod Slovenien, så lod han sig ikke mærke med det.

Pierre-Emile Højbjerg (9) KAMPENS SPILLER: Startede kampen med opgørets første afslutning, og blev siden sendt til pølsemanden af Foden efter en flot dribling. Efter et par upræcise aflevreinger spillede Højbjerg sig op, og kunne med sin kraft og energi levere en fremragende præstation. Holdt Bellingham ude af kampen, og kunne være blevet matchvinder til sidst.

Morten Hjulmand (8,5): Startede lidt tøvende, og havde lidt udfordringer med tempet, men hold op, hvor tog han greb om opgaven siden hen. Afslutningen fra 25 meter, der gav Hjulmand sin første kasse på landsholdet, tåler mange gengivelser. Det gav selvtillid til knægten fra Amager, der spillede sig markant op.

Christian Eriksen (7,5): Sled og slæbte, og var i første halvleg bindeleddet i den danske offensiv. Lidt mere held med dødbolde kunne have været prisværdigt, men arbejdsindsatsen kan man ikke forklejne. Samspillet med Wind nåede ikke samme højder som mod Slovenien, men han var instrumental i at få vendt kampen for Danmark.

Eriksen i duel mod Bellingham
Eriksen i duel mod BellinghamLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Victor Kristiansen(3,5): En kamp til glemmebogen fra VK. Blev totalt udstillet af Kyle Walker ved englændernes mål, og mistede også orienteringen over Saka i anden halvleg, der kunne have kostet. Fik ellers rystet den fatale brøler i første halvleg fint af sig, og bød sig til offensivt. Der skal dog stadig arbejdes med de offensive beslutninger.

Jonas Wind (5): Lige så delagtig han var mod Slovenien, lige så usynlig var han mod England. Fandt aldrig kampens rytme, og blev aldrig for alvor farlig. De små genialiterer mellem ham og Eriksen udeblev, og afstanden mellem Wind og Højlund var ofte alt for stor.

Rasmus Højlund (5): Heller ikke mod England fik Højlund for alvor sat sit aftryk. Der var brug for en Højlund, der kunne sætte sig igennem på fart og fysik, men selv om det var velkendte oppassere, så kom Højlund ikke frem til noget som helst. Alt vil være tilgivet, hvis Højlund har gemt alt krudtet til kampen mod Serbien.

Alexander Bah (6): Kom ind med en halv time tilbage, og satte fart på venstreflanken. Kunne og burde have afgjort kampen, da han efter en høj bolderobring blev for ubeslutsom.

Damsgaard kom ind i anden halvleg
Damsgaard kom ind i anden halvlegLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard(6): Kom ind samtidigt med Bah, og fik i enkelte momenter vist sine kvaliteter. Fik testet Jordan Pickford, der må have fået flashbacks til EM-semifinalen, da Damsinho trykkede af fra kanten af feltet.

Yussuf Poulsen(6,5): Kom ind fik brugt sin store fysik, men skal lære at sætte den ordentligt i spil. Var måske lige vel over-ivrig i sin iver efter at sætte sig i karakter. Kom ikke frem til så meget offensivt.

Andreas Skov-Olsen og Christian Nørgaard: Fik kun de sidste otte minutter.