Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk medie melder enighed mellem Barça og landsholdsprofil

Nico Williams har leveret en fornem EM-slutrunde i Tyskland med det spanske landshold.
Nico Williams har leveret en fornem EM-slutrunde i Tyskland med det spanske landshold.AFP
Sport lægger ikke skjul på, at Blaugrana er interesseret i at skrive kontrakt med Nico Williams. Angriberen har blændet ved sommerens EM-slutunrde med Spanien og i La Liga med Athletic Club.

Nico Williams er blevet en af perlerne på transfermarkedet. I teorien har fløjspilleren tænkt sig at blive i Athletic Club i endnu en sæson. Men Europa kæmper om hans underskrift efter en drømmesæson med Los Leones, med hvem han vandt Copa del Rey og kvalificerede sig til Europa, og en flot præstation med La Roja ved europamesterskabet.

De klubber, der presser hårdest på for at få Williams' underskrift, er angiveligt Chelsea og Barcelona. I England er købekraften ikke et problem. Premier League-holdene har en høj grad af økonomisk mobilitet. Fra et andet perspektiv leder Barça efter strategier for at kunne underskrive dette marked, og Williams er blevet Culé-holdets mål nummer ét.

Onsdag morgen rapporterer Diario Sport, at Barça har indgået en aftale med Nico Williams. Den catalanske avis siger, at Blaugrana-holdet mødtes med Félix Tainta, spillerens agent, i Barcelona i seneste uge, og at der blev indgået en aftale om at gennemføre underskrivelsen.