Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk profil glipper semifinale og potentiel finale: Endegyldigt meldt færdig ved EM

Pedri udgår skadet i kampen mellem Spanien og Tyskland.
Pedri udgår skadet i kampen mellem Spanien og Tyskland.RFEF
Lørdag er det blevet bekræftet, hvad man kunne se på de første scanninger. Den spanske midtbaneprofil Pedri har en indre sideforstuvning af anden grad i sit venstre knæ, hvilket forhindrer ham i at spille i semifinalerne og en hypotetisk finale.

21-årige Pedri, der til daglig spiller i Barcelona, bliver dog i Tyskland for at støtte sine holdkammerater i deres bestræbelser på at skaffe Spanien det fjerde europamesterskab i landets historie. En afspejling af sammenholdet i det stærke mandskab, som Luis de la Fuente har skabt.

Midtbanespilleren fra Tegueste på Tenerife måtte skiftes ud i kvartfinalens syvende minut efter at være blevet tacklet af tyske Toni Kroos to minutter tidligere, hvilket gav ham alvorlige smerter mellem skinnebenet og knæet. Omfanget af skaden er endelig blevet bekræftet, og som det blev bekræftet i Stuttgart, lider Pedri af en indre sideforstuvning i sit venstre knæ.

Det anslås, at han vil være ude i en måned, men i det mindste er en mere alvorlig skade blevet udelukket. Pedri var tilbage på sit bedste med landsholdet efter en sæson, hvor han har lidt under flere skader, og var ved at afslutte et bemærkelsesværdigt flot EM sammen med resten af det spanske mandskab.