Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere engelske landsholdsprofiler er kandidater til landstrænerjobbet

Bliver Frank Lampard eller Steven Gerrard ny mand i spidsen for England?
Bliver Frank Lampard eller Steven Gerrard ny mand i spidsen for England?MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Gareth Southgate har netop besluttet sig for ikke længere at være engelsk landstræner, og der er allerede flere prominente navne, som det engelske fodboldforbund formentlig har i kikkerten.

Det engelske landshold fik hårdt knæk i selvtilliden igen ved at tabe endnu en EM-finale. Det er anden gang i træk, at englænderne kommer hele vejen til en EM-finale. 

Generelt har det engelske landshold været inde i en god udvikling under træneren Gareth Southgate, hvor det er blevet til en fjerdeplads ved VM i 2018 og exit i kvartfinalen ved VM 2022. 

Under Southgates ledelse har England konstant været blandt favoritterne til diverse turneringer, men dog uden at vinde noget. 

Derfor har der også været spekulationer om, hvorvidt Gareth Southgate skulle fortsætte som engelsk landstræner. Nu har træneren selv valgt at sige op, og derfor skal der nu findes en afløser til et af de mest prestigefulde landsholdsjobs.

Den britiske avis The Guardian har taget et kig på, hvilke trænere der er favoritter til at overtage posten. Avisen nævner store navne som Graham Potter, Thomas Tuchel og Eddie Howe. Tre trænere, der er blandt kandidaterne til jobbet. Eddie Howe har gennem årene leveret flotte resultater i Bournemouth og Newcastle med sin aggressive og offensive stil. 

Southgate er under sommerens EM-slutrunde blandt andet blevet kritiseret for en al for defensiv tilgang, og derfor kan en type som Eddie Howe ændre det engelske udtryk.

Der er dog også to ikoniske landsholdsspillere, der bliver nævnt, som afløsere. Både Frank Lampard og Steven Gerrad er angiveligt med på listen over nye mulige trænere.

Lampard og Gerrard har begge stået i spidsen for hold i Premier League med blandet succes, så måske er det en postgang for tidligt for dem, men det vil tiden vise.