Torden og høj temperatur truer ottendedelsfinale mellem Danmark og Tyskland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Torden og høj temperatur truer ottendedelsfinale mellem Danmark og Tyskland

Dortmunds hjemmebane danner rammen om Danmarks ottendedelsfinale.
Dortmunds hjemmebane danner rammen om Danmarks ottendedelsfinale.KENZO TRIBOUILLARD/AFP
Det kan blive en våd omgang, når Danmark skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne lørdag aften mod de tyske værter i Dortmund.

EM-slutrunden har indtil videre budt på masser af store overraskelser, mange mål og ikke mindst godt vejr. 

Solen har stort set skinnet overalt i Tyskland under hele slutrunden, hvilket har været med til at gøre folkefesten endnu mere mindeværdig. 

Noget tyder dog på, at vejrsituationen kommer til at ændre sig, når Danmark løber på banen lørdag i Dortmund, hvor de skal forsøge at slå de tyske værter i ottendedelsfinalen. 

Den tyske vejrtjeneste i Offenbach forventer, at der er risiko for hagl, tordenbyger og storm i det sydvestlige Tyskland lørdag aften. Ikke nok med, at det kan have en effekt på kampen, så kan også have en betydning for de mange tusinde danske fans, der drager til Ruhr-distriktet fredag og lørdag.

Vejrtjenesten forventer op mod 29 graders varme, men på trods af den høje varme er der også risiko for at blive våd ved andet end sved. Der er nemlig risiko flere byger i løbet af dagen.

Kampen mellem Tyrkiet og Georgien fra første runde i gruppespillet blev også spillet i Dortmund, og det var også under en kraftig mængde regn.

Så hvis man skal en tur til Tyskland for at støtte det danske landshold, så er det nok ikke en dårlig idé at medbringe en paraply eller et regslag.