Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Trofæløse Harry Kane jagter karrierens første titel søndag aften

Skal Kane endelig vinde noget?
Skal Kane endelig vinde noget?AFP
Han har scoret masser af mål, men det er endnu aldrig lykkes at vinde noget som helst.

Englands 30-årige landsholdsanfører Harry Kane får søndag en ny chance for at få fingrene i et trofæ, når englænderne møder Spanien i finalen ved EM i Tyskland.

Kane og holdkammeraterne har endnu ikke imponeret synderligt ved slutrunden, men holdet har alligevel trukket sig sejrrigt ud af knockout-runderne mod Slovakiet, Schweiz og Holland.

Kane mod Slovakiet
Kane mod SlovakietStatsperform

"Det har været en sej rejse, men vi mangler fortsat at gøre det én gang mere. Om det hele så bliver afgjort efter 90 minutter, 120 eller en straffesparkskonkurrence, så må vi gøre det," siger Harry Kane før finalen i Berlin.

Angriberen har i alt scoret 406 mål i en yderst målrig karriere på både klub- og landshold. Det seneste kom i onsdags, da Kane udlignede til 1-1 i 2-1-sejren over Holland, som kom i hus i overtiden.

For tre år siden var Harry Kane ligeså tæt på EM-trofæet som nu, men dengang tabte England finalen til Italien.

I klubregi var angriberen i mange år tilknyttet Tottenham, som dog aldrig vandt noget, mens Kane sæson efter sæson hamrede mål ind for London-klubben.

I et forsøg på at få en eller flere titler hæftet på sit CV rejste han for et år siden til Bayern München, der på det tidspunkt havde vundet 11 tyske mesterskaber i træk.

Selv om Harry Kane med 36 mål blev suveræn topscorer i Bundesligaen, lykkedes det ikke at sikre det tyske mesterskab, der i stedet gik til Bayer Leverkusen.

Søndagens EM-finale mellem Spanien og England spilles klokken 21.