Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

U21-boss udnævnt til Englands midlertidige landstræner

Medie: U21-boss udnævnt til Englands midlertidige landstræner
Medie: U21-boss udnævnt til Englands midlertidige landstrænerProfimedia
Lee Carsley er blevet udnævnt som Englands næste midlertidige landstræner. Det skriver engelske Sky Sports.

Lee Carsley, der tidligere har været træner for Englands U21-landshold nævnes også som en mulig permanent løsning til rollen som engelsk landstræner blandt emner som bl.a. Eddie Howe, Graham Potter, Mauricio Pochettino og Thomas Tuchel.

Den engelske U21-landsholdstræner Lee Carsley bliver midlertidig landstræner for det engelske A-landshold.

Det oplyser Det Engelske Fodboldforbund (FA) på sin hjemmeside.

"Det er en stor ære at træde til og lede Englands fodboldlandshold på midlertidig basis", siger Carsley.

"Da jeg er meget bekendt med spillerne og international fodbold, giver det mening for mig at lede holdet", mens forbundet fortsætter processen med at finde en ny træner.

Carsley skal i første omgang stå i spidsen ved de kommende Nations League-kampe i september. Her står England over for Irland og Finland.

"Lee er en fantastisk træner, der er velkendt for størstedelen af vores trup, da han har arbejdet med de fleste af dem på klub- eller landsholdsplan", siger Mark Bullingham, der er direktør i FA.

Lee Carsley har været U21-træner siden 2021, og han ledte i 2023 det engelske ungdomslandshold til den første EM-titel siden 1984.

Derudover har Carsley haft flere roller hos de engelske ungdomshold, ligesom han har været en del af den tekniske stab omkring A-landsholdet ved EM i 2021, VM i 2022 og sommerens EM i Tyskland.

"Han tilbyder os en stærk midlertidig løsning, og vi er sikre på, at han vil præstere godt i de kommende kampe. Vi er taknemmelige for, at han vil træde til, mens vi fortsætter rekrutteringsprocessen", siger Mark Bullingham.

Mens Lee Carsley vikarierer som landstræner, overtager Ben Futcher rollen som U21-landstræner.

Den tidligere landstræner Gareth Southgate stoppede efter sommerens finalenederlag ved EM til Spanien. Han havde stået i spidsen for holdet siden 2016.