United-stjerne lukker ned for sociale medier efter kæmpe EM-skuffelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-stjerne lukker ned for sociale medier efter kæmpe EM-skuffelse

Marcus Rashford lukker ned for sociale medier efter skuffende sæson og EM-frava
Marcus Rashford lukker ned for sociale medier efter skuffende sæson og EM-fravaPhoto by JUSTIN TALLIS / AFP
Manchester United-angriberen Marcus Rashford har meddelt, at han tager en pause fra sociale medier for at "hvile og nulstille mentalt" efter, hvad han beskriver som "en udfordrende sæson".

Den 26-årige Rashford blev udeladt af Gareth Southgates foreløbige 33-mands trup til EM efter at have scoret otte mål i 43 kampe for sin klub.

"Det er tid til at forlade sociale medier i et par uger. Jeg planlægger at hvile og nulstille mentalt efter en udfordrende sæson både individuelt og kollektivt”, skriver Marcus Rashford i et opslag på X

"Tak til de fans, der stod ved min side gennem en svær periode. Til dem, der ikke gjorde, husk at vi hos United altid holder sammen”, tilføjer angriberen til opslaget.

Sidste måned beskrev Rashford kritikken, han har modtaget denne sæson, som "misbrug".

Rashfords svære sæson sluttede dog positivt, da Manchester United vandt FA Cuppen i lørdags. De slog bysbørnene fra Manchester City med 2-1, på mål af Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho, der ligesom Rashford er udviklet af klubbens skademi.

I et svar på et opslag på X, som sagde, at måden Rashford er blevet behandlet på er "absolut afskyelig" og "grusom", sagde Uniteds nummer 10, at kritikken er blevet for meget.

"Det er misbrug og har stået på i flere måneder. Nok er nok”, svarer Rashford til opslaget.

Rashford og Manchester United har papirer på hinanden frem til 2028.