VAR redder Tyskland fra modige Danmark: Det skriver udlandet om Danmarks EM-nedtur

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

VAR redder Tyskland fra modige Danmark: Det skriver udlandet om Danmarks EM-nedtur

Udlandet har også lagt mærke til Danmark hæsblæsende kamp mod Tyskland.
Udlandet har også lagt mærke til Danmark hæsblæsende kamp mod Tyskland.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Ottendedelsfinalen blev endestationen for de danske landshold i en kamp, hvor VAR løb med overskrifterne flere steder i udlandet. Hos Flashscore har vi samlet nogle af kommentarer, som udlandet har knyttet til den omdiskuterede knock-out-kamp.

Storbritannien:

Daily Mail: "På en vild og turbulent aften i Ruhr-distriktets fodboldhjerte spillede Tyskland med høj intesitet. De flirtede med et nederlag mod et godt dansk hold, men kom sikkert gennem stormen og kom ud på den anden side."

The Sun: "Værterne trodsede lyn, styrtregn og havde VAR på sin side for at gå videre i EM's mest kaotiske kamp. Denne kamp var en EM-klassiker."

Daily Mirror: "Tysklands held så ud til at være en mesters kendetegn på en aften, hvor Julian Nagelsmanns spillere også viste deres svagheder, før Jamal Musiala afgjorde kampen."

Guardian: "En vild, hektisk og til tider medrivende kamp blev først præget af vejrguderne og derefter af det dødbringende teknokrati, der kvæler topfodbold. I sidste ende kan Tyskland drømme om et nyt sommereventyr, fordi de overvandt de mest ekstraordinære forhindringer."

The Times: "Fodboldguderne smiler til Tyskland, mens Julian Nagelsmanns mænd rider gennem stormen."

Italien:

La Gazzetta dello Sport: "(Joachim, red.) Andersens eventyr blev til et mareridt: forsvarsspilleren gik fra at fejre en formodet 1-0-scoring til dramaet om det straffespark, han uforsætteligt begik."

Tuttosport: "Tyskland flyver ind i kvartfinalen. Havertz og Musiala eliminerer Danmark."

La Repubblica: "Et sublimt Tyskland, som har flere måder at vinde på i sit repertoire, og som måske ikke har vist dem alle endnu."

Frankrig:

L'Équipe: "VAR redder Tyskland fra Danmark. Tyskland kvalificerede sig til kvartfinalen i EM 2024 ved at slå Danmark 2-0 i en utrolig kamp lørdag. Kampen blev i første omgang afbrudt på grund af et kraftigt tordenvejr, senere greb VAR ind to gange på afgørende vis."

Le Parisien: "De tyske fodboldspillere har kvalificeret sig til kvartfinalen i deres EM 2024-kampagne, efter at de slog Danmark ud i en kamp, der var som en rutsjebane."

Spanien:

Marca: "Tyskland går gennem stormen. Værterne vandt over et godt dansk hold, der dog ikke kunne komme sig over Tysklands åbningsmål."

AS: "VAR, som underkendte et mål til Danmark og tildelte værterne et straffespark, reddede det tyske landshold mod et modigt dansk dynamit-hold. Andersen blev den tragiske hovedperson."

Østrig:

Kurier: "Ottendedelsfinale-triumf mod Danmark: Tysk EM-fest efter tordenvejr. EM-værterne kan fortsat drømme om et sommereventyr 2.0: Et kraftigt tordenvejr blev efterfulgt af en 2-0-sejr over Danmark."

Kronen-Zeitung: "Efter tordenvejr: Tyskerne tordner ind i kvartfinalen."

oe24.at: "DFB-Elf gav den gas mod Danmark efter tordenvejr i Dortmund. Den nye udgave af det tyske sommereventyr fortsætter."