Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Virgil van Dijk overvejer fremtiden for klub og landshold efter nederlag til England

Virgil van Dijk diskuterer med dommeren under semifinalen
Virgil van Dijk diskuterer med dommeren under semifinalenReuters
Hollands anfører Virgil van Dijk vil overveje sin fremtid for både klub og land i løbet af de næste par uger, mens han bearbejder skuffelsen over at ryge ud af semifinalen ved EM onsdag, sagde han.

Virgil van Dijk, som fyldte 33 år i mandags, fortæller, at han vil bruge de næste uger på at finde ud af, hvad hans næste karrierestep skal være efter ni år og 75 landskampe på det hollandske landshold og med en enkelt sæson tilbage af sin kontrakt med Liverpool.

"Jeg har ikke den fjerneste idé lige nu. Til sommer vil jeg tænke grundigt over, hvad jeg vil på klubniveau og som landsholdsspiller. Så går vi efter det igen, men først skal jeg komme mig over det her," sagde Van Dijk til journalister, efter at England havde slået hollænderne 2-1.

Virgil van Dijk har efterhånden spillet 6,5 år i Liverpool, hvor han både har være med til at vinde Premeir League og Champions League. Den store hollænder antyder dog luftforandring i fremtiden.

"Efter en sæson som denne, hvor der er sket alle mulige ting, bliver det følelsesladet til sidst, fordi man ved, at det er slut," sagde Van Dijk, som havde følt, at hollænderne var godt placeret til at vinde semifinalen.

Virgil van Dijks statistik mod England
Virgil van Dijks statistik mod EnglandOpta by StatsPerform, AFP

"Især i anden halvleg havde jeg en fornemmelse af, at resultatet ville falde ud til vores fordel. Men (Ollie, red.) Watkins fik måske lidt for meget plads, og han afsluttede godt," tilføjede han om den engelske indskifters mål få sekunder inde i overtiden.

"Det gør meget ondt, at vi indkasserede dette mål så sent i kampen og nu står med tomme hænder. Man lægger alt i det, alle giver alt, og hvis målet kommer på den måde i sidste minut, så er det bare surt. Ja ... undskyld."