Aston Villa hamrer Hibernian og tager stort skridt i den europæiske kvalifikation

Ollie Watkins scorede et mindeværdigt hattrick
Ollie Watkins scorede et mindeværdigt hattrickProfimedia
Aston Villa vinder storsejr på 5-0 over skotske Hibernian i det første opgør i Europa Conference League-kvalifikationsfinalen.

Den engelske angriber Ollie Watkins scorede hattrick inden det 50. minut og sørgede for, at der ikke var tvivl om resultatet.

Villa gik ind til kampen, som i sjov blev kaldt ' John McGinn-derbyet ', med en klar plan om at blæse Hibs af banen tidligt og slappe af - relativt set - til returopgøret.

Midlands-holdet dominerede bolden i den første periode, hvor de havde hele 74% af boldbesiddelsen og seks skud på mål.

Uheldigvis for Hibernian ramte halvdelen af Villas skud på mål den rutinerede målmand David Marshall - to til Watkins og et til Leon Bailey.

Nøglestatistik fra kampen ved fuld tid
Nøglestatistik fra kampen ved fuld tidFlashscore

Premier League-holdet hvilede ikke på laurbærrene i anden periode og fortsatte med at presse på for flere mål.

Det tog Watkins blot tre minutter efter genstarten at fuldende sit hattrick. Herefter skruede Villa ned for tempoet og valgte tilsyneladende at spare på kræfterne.

Hibs tilkæmpede sig et straffespark i det 74. minut, som blev omsat af Douglas Luiz til sejr.

Ud over Watkins var det også en mindeværdig aften for Lucas Digne, da franskmanden blev noteret for et hattrick af assists på Easter Road.

Returkampen i denne Europa Conference League-kvalifikationskamp spilles næste torsdag, den 31. august, på Villa Park.