Europa League: Roma og Mourinho øjner finale, Juve udligner i tillægstiden mod Sevilla

Europa League: Mourinho øjner finale med Roma, Juve udligner i tillægstiden mod SevillaProfimedia
Efter en sen udligning fik Juventus spillet sig til 1-1 i den første EL-semifinale mod Sevilla.

Sevilla var tæt på at kunne tage fra Torino med en kneben sejr i den første Europa League-semifinale mod Juventus.

Men langt inde i tillægstiden fik spanierne kastet en spand kold vand i hovedet. Her udlignede Federico Gatti, så kampen endte 1-1.

Forsvarsspilleren var blevet skiftet ind et kvarter inde i anden halvleg og headede bolden i nettet, efter at Paul Pogba havde pandet den videre.

Cirka midtvejs i første halvleg havde Youssef En-Nesyri sendt Sevilla i front, og marokkaneren så altså ud til at ende som matchvinder, indtil hjemmeholdet spolerede det.

Spiller-karakterer (AS Roma - Bayer leverkusen)
Spiller-karakterer (AS Roma - Bayer leverkusen)Flashare

Mens Juventus måtte nøjes med en lidt heldig uafgjort, så gik det bedre for det andet italienske hold i Europa League-semifinalerne, Roma, der i sin første kamp mod Bayer Leverkusen hjemme på Olimpico vandt 1-0.

Italienske Edoardo Bove lavede kampens ene mål. Der er returkampe næste torsdag.