Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fyringstruet ten Hag: Uniteds start giver ikke "anledning til panik"

Man Utd-start giver ingen grund til 'panik', siger den fyrede Ten Hag
Man Utd-start giver ingen grund til 'panik', siger den fyrede Ten HagMartin Rickett / PA Images / Profimedia
Erik ten Hag mener, at Manchester Uniteds dårlige start på sæsonen ikke er noget "at gå i panik over" på trods af spekulationer om, at hans dage som træner på Old Trafford kan være talte.

United ligger på 13. pladsen i Premier League efter blot at have vundet to af de første seks kampe i den nye sæson, herunder pinlige 3-0-nederlag på hjemmebane til Liverpool og Tottenham.

De røde djævle fik også en vaklende start i Europa League med 1-1 mod hollandske FC Twente.

Ten Hag begyndte sæsonen under lup efter at have overlevet en intern undersøgelse foretaget af den nye medejer Jim Ratcliffe og hans rådgivere i slutningen af sidste sæson.

En choksejr i FA Cup-finalen over Manchester City blev af mange anset for at have reddet den tidligere Ajax-træners job på trods af, at han sluttede som nummer otte i Premier League i sidste sæson.

Ifølge engelske medier får Ten Hag chancen for at vende skuden i de svære udekampe mod Porto i Europa League på torsdag og Aston Villa i Premier League på søndag.

"Intet er let, men det er ikke noget, jeg går i panik over, for jeg har oplevet det så ofte med mine hold i de sæsoner, hvor man står over for sådanne problemer," siger Ten Hag til Sky Sports.

Til gengæld har Ten Hag to trofæer at vise frem efter sine to sæsoner i spidsen for United - han afsluttede en seks år lang ventetid på sølvtøj ved at vinde Liga Cuppen i sin debutsæson og løftede derefter FA Cuppen i sidste sæson.

Han fik endda forlænget sin kontrakt med et år så sent som i juli.

Og Ten Hag mener, at klubbens nye fodboldledergruppe med Ratcliffe i spidsen ikke vil gå tilbage til den beslutning så hurtigt.

"Vi indgik i sommer et samarbejde, ejerskabet, ledelsen og jeg og vi står alle sammen bag den," tilføjer Ten Hag.

"Vi vidste også, hvad strategien med unge spillere i en overgangsperiode var, og vi ved så også, i hvilken situation man kan havne.

"Det kan ske, men de ved også, at i sidste ende, når vi er i maj, har der altid været trofæer i alle mine sidste seks sæsoner, og det er også det, vi sigter efter nu."

Harry Maguire og Kobbie Mainoo kan blive klar til torsdagens kamp i Porto, efter at de vendte tilbage til træningen onsdag.

Mason Mount er dog ikke med for en sikkerheds skyld, efter at han slog hovedet i søndagens nederlag til Tottenham.