Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jose Mourinho usikker på Roma-fremtid efter nederlag i Europa League-finalen

Mourinho er blevet sat i forbindelse med PSG
Mourinho er blevet sat i forbindelse med PSGReuters
Roma-manager Jose Mourinho sagde, at han var usikker på sin fremtid i klubben efter deres nederlag efter straffesparkskonkurrence i Europa League-finalen mod Sevilla onsdag.

Nederlaget betød, at Roma ikke kvalificerede sig til næste sæsons Champions League, og det satte spørgsmålstegn ved, om den 60-årige ville blive i den italienske hovedstad, efter at han er blevet sat i forbindelse med Paris St Germain.

"Jeg er nødt til at kæmpe for disse drenge og kan derfor ikke objektivt sige, at jeg bliver," sagde Mourinho til Sky Sports Italia.

"Jeg talte med klubben i december, da jeg fik en henvendelse fra det portugisiske landshold. Jeg har ikke haft nogen kontakt med andre siden da. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og sådan er situationen."

Det var Mourinhos første nederlag i en europæisk finale, men han sagde, at han var stolt af sit holds præstation og erkendte, at sæsonen havde krævet sin tribut.

"Vi er fysisk udmattede, mentalt drænede, føler os døde, fordi vi mener, at det er et uretfærdigt nederlag med mange diskutable hændelser," sagde han.

"Vi er dødtrætte, men stolte. Jeg siger altid, at man kan tabe en fodboldkamp, men aldrig sin værdighed eller professionalisme... Jeg tabte denne gang, men jeg vender hjem mere stolt end nogensinde. Drengene har givet absolut alt i denne sæson."

Mourinho kritiserede også dommeren Anthony Taylor og tilføjede, at englænderen viste for mange gule kort.

"Det var en intens, maskulin, livlig kamp med en dommer, der virkede spansk. Det var gult, gult, gult hele tiden," sagde han.

"Vi er vant til dommernes indflydelse på vores kampe, det er ikke noget nyt, men jeg havde ikke forventet det i en europæisk finale," tilføjede han senere til DAZN.