Juventus-keeper har det godt efter forskrækkelse: Jeg havde svært ved at trække vejret

Rutinerede Wojciech Szczesny måtte lade sig udskifte med vejrtrækningsproblemer.MARCO BERTORELLO/AFP
Juventus' polske målmand Wojciech Szczesny fik problemer med vejrtrækningen under Europa League-kampen mod Sporting.

Keeper Wojciech Szczesny lod sig kort før pausen udskifte, da Juventus torsdag slog Sporting 1-0 i Europa League.

Polakken traskede selv grådkvalt fra banen efter en konsultation med lægestaben. Forinden havde han taget sig til brystet.

Juventus kunne kort inde i anden halvleg heldigvis berette om godt nyt.

"Efter et indledende tjek har Tek (Szczesnys kælenavn, red.) det godt", skriver klubben på Twitter.

Szczesny selv afslører, at han havde problemer med at trække vejret.

"Jeg havde svært ved at trække vejret, og så blev jeg lidt ængstelig og bange. Derfor var jeg i tårer. Heldigvis har jeg det godt nu", siger han til TV8 ifølge bold.dk.

Afløseren Mattia Perin hev et par store redninger frem i slutfasen og sikrede på den måde Juventus en smal sejr, efter at forsvarsspilleren Federico Gatti efter 73 minutter havde omsat en returbold til sit første mål for klubben.