Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool vil respektere Europa League, forsikrer træner Jürgen Klopp

Jürgen Klopp
Jürgen KloppProfimedia
Liverpool vil gribe Europa League an på en "fair måde", selvom det er en sekundær europæisk turnering, har manager Jürgen Klopp sagt.

De seksdobbelte Champions League-vindere fra Liverpool gik glip af Champions League-deltagelse for første gang, siden Jürgen Klopp tog over som manager i 2016.

De nåede Europa League-finalen i 2016 også under tyskeren og siger nu, at Europa League-triumf er så seriøst et mål, som man kan få.

"Først og fremmest tror jeg, at vi alle skal sørge for, at vi respekterer turneringen på den rigtige måde, at vi respekterer vores modstandere på den rigtige måde," siger Klopp til TNT Sports.

"Jeg ville selvfølgelig elske at komme i finalen, men jeg aner ikke, om vi kan nå det mål, for der vil være mange fantastiske fodboldhold mellem os og det mål, så vi skal sørge for at spille vores bedste."

Liverpool begynder deres europæiske kampagne med en tur til LASK i Østrig på torsdag, inden de møder West Ham United i ligaen på søndag.

Klopp sagde, at selvom de talenter, der kommer gennem Liverpools akademi, betyder, at "fremtiden er lys" for klubben, vil han ikke bruge Europa League som en prøvebane for unge spillere.

"Vi har virkelig meget talent, men det bliver ikke eksperimenteret," fortæller Klopp. 

"Jeg tror, at hvis vi ikke rammer en skadekrise, så bør vi have nok spillere til at stille tophold torsdag og søndag, og det er lidt af ideen."