Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rangers straffer vaklende Malmø og får stærk start på Europa League

Nedim Bajrami fra Rangers fejrer, at han scorede sit holds første mål
Nedim Bajrami fra Rangers fejrer, at han scorede sit holds første mål Kirk O'Rourke/Rangers FC/Shutterstock Editorial / Profimedia
Rangers kom foran i kampens første minut og så sig aldrig tilbage, da Philippe Clements mandskab fik den perfekte start på UEFA Europa League mod Malmö FF - deres første sejr nogensinde mod svensk modstand.

Malmø var fyldt med selvtillid forud for deres opgør mod Rangers, som de faktisk ikke havde tabt til i de fire gange, som de to hold tidligere havde krydset klinger.

Svenskerne blev dog rystet, da de skotske giganter slog til efter bare 56 sekunder.

Rangers pressede på i højre side og fremtvang en dårlig tilbagelægning, der sendte Cyriel Dessers alene igennem til den tidligere FC Midtjylland-målmand Johan Dahlin.

Dessers kom forbi Dahlin, men ramte den nærmeste stolpe. Riposten faldt ned for fødderne af Nedim Bajrami, der sikkert kunne sparke bolden i nettet.

Det tidlige mål efterlod Malmö synligt rystet, hvilket resulterede i en nervøs defensiv. Mens det var småt med chancer i første halvleg, var det Rangers' egen skyld, at de ikke udbyggede føringen inden pausen.

Skotterne havde masser af muligheder for at få scoret, men på næsten mirakuløs vis slap svenskerne med skrækken. Hjemmeholdet havde dog masser at tænke over i pausen.

Det blev til en bedre start på anden halvleg for Henrik Rydströms hold, der så ud til at spille med mere selvtillid og autoritet. Den danske midtbaneprofil Anders Christiansen havde en stor chance, som han sendte forbi lige efter pausen.

Rangers fortsatte med at misse muligheder for at udbygge deres føring, da Dessers skød forbi, efter at svenskernes porøse forsvar endnu en gang var blevet brudt.

Men et kvarter før tid leverede Rangers' indskiftede Ross McCausland den kliniske afslutning, som de havde haft så hårdt brug for, da han stormede ind i feltet og sendte et velplaceret spark i kassen.

Resultatet bekræfter en skuffende start for Malmö på en aften, hvor det svenske hjemmegold ikke engang noterede sig for et eneste skud på mål.