Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Silkeborg henter talentfuld midtbanespiller i Hobro

Kent Nielsen har fået lidt udskiftning i truppen.
Kent Nielsen har fået lidt udskiftning i truppen.Profimedia
Sidste sæsons pokalvindere fra Silkeborg har hentet Mads Freundlich i Hobro IK.

Superligaklubberne er for alvor i gang med oprustningen til sæsonen, som starter i den kommende weekend. Silkeborg har masser af vigtige kampe foran sig. Udover Superliga-kampene, så skal holdet fra Søhøjlandet også forsøge at spille sig videre i Europa League. 

Det kræver en bred trup med masser af kvalitet, og derfor har de også været aktive på transfermarkedet allerede. Denne tirsdag har Silkeborg hentet endnu en spiller til klubben. 

Den 21-årige Mads Freundlich er kommet til klubben fra Hobro, som han har spillet i hele sin professionelle karriere.

I Silkeborg er de glade for den nye tilføjelse:

"Mads har haft en god udvikling i Hobro og har på trods af sin unge alder, været en nøglespiller for Hobro på det seneste. Vi tror på, at Mads med sin løbestyrke og spillemæssige flair kan tage de næste udviklingsskridt hos os og indgå i konkurrencen med andre dygtige spillere centralt på midtbanen," siger Silkeborgs sportschef Jesper Stüker til klubbens egen hjemmeside.

Mads Freundlich var fast mand i seneste sæson for Hobro, hvor det blev til 30 kampe med fire mål og tre oplæg til følge i 1. Division. Midtbanespilleren glæder sig til at prøve sig af på et højere niveau og prøve kræfter med europæisk fodbold.

"Det er klart det gør det hele ekstra spændende, at der om lidt over en uge venter den første europæiske kamp mod Molde. Nu glæder jeg mig bare til at blive en del af holdet og lære spillestilen at kende." Siger Mads Freundlich til Silkeborg egen hjemmeside.

Freundlich har fået en kontrakt med Silkeborg frem til 2029.

Silkeborgs sæson starter på søndag, hvor de møder oprykkerne fra SønderjyskE.