Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spurs-teenager trækker store overskrifter: Var som om om vi havde Neymar på fløjen

AFP
Tottenham Hotspurs Mikey Moore lægger bolden på tværs.
Tottenham Hotspurs Mikey Moore lægger bolden på tværs.Henry Nicholls / AFP
Tottenhams teenager Mikey Moore blev sammenlignet med brasilianske Neymar efter at have spillet en stor rolle i 1-0-sejren over AZ Alkmaar i Europa League torsdag, og Spurs-bossen Ange Postecoglou indrømmer, at det bliver svært at "lægge låg på" forventningerne.

17-årige Moore, der kun startede på førsteholdet for anden gang, brillerede på venstrekanten, hvor han jævnligt efterlod AZ-forsvarerne i vildrede.

"Fra minut 45 til 65 troede jeg, at vi havde Neymar på venstre fløj! Han var fantastisk," sagde Tottenhams kaptajn James Maddison til TNT Sports, da han sammenlignede sin holdkammerat med Neymar, verdens dyreste fodboldspiller, som skiftede til PSG fra Barcelona for 222 millioner euro (200 millioner pund) i 2017.

"Han krævede bolden, var frygtløs. Den unge, frygtløse mentalitet vil man aldrig tage fra ham," tilføjer Maddison.

"Han er en dejlig dreng, der tager imod gode råd, og han har masser af evner. Så jeg vil være der som en ældre spiller, forhåbentlig med nogle kloge ord, for at hjælpe ham på vej. Han har alle evnerne. Det handler om at knokle på og blive ved med at arbejde hårdt, og det gør han, hvis man skal være fair."

Postecoglou indrømmer, at han står over for en udfordring med at tøjle forventningerne til, hvad Moore kan levere til London-klubben.

"Det er ret svært for mig at lægge låg på det nu, er det ikke? Han var spændende. Der er ingen grund til at benægte det," siger manageren.

"Jeg elsker den måde, Mikey tager det hele på, han arbejder hårdt hver dag. Han vil gerne udvikle sig, og han forstår, at det er en rejse."

Postecoglou advarede dog: "Vi skal være meget forsigtige med, hvordan vi bruger ham, og hvornår vi bruger ham, det er nøglen for os, især i disse tidlige stadier."