Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag er stålsat inden Fenerbache-kamp: Vi ved, hvad det handler om

AFP
Erik ten Hag til pressemøde inden kampen.
Erik ten Hag til pressemøde inden kampen.Mehmet Murat Onel / ANADOLU / Anadolu via AFP
Manchester United-manager Erik ten Hag er overbevist om, at hans hold er på vej i den rigtige retning på trods af en problematisk sæsonstart, der har sat spørgsmålstegn ved den hollandske træners fremtid.

United brød en stime på fem kampe uden sejr ved at slå Brentford 2-1 i Premier League i lørdags, men er under pres forud for et gensyn med den tidligere manager Jose Mourinhos Fenerbahce i Europa League på torsdag.

United har dertil kun fået to point i de to første europæiske kampe mod FC Twente og Porto.

Mourinho er også i søgelyset efter en svær start på sin regeringstid i Tyrkiet, men Ten Hag er sikker på, at begge hold nok skal få vendt skuden.

"Professionel fodbold handler om at vinde kampe. Når man ikke vinder kampe, kommer der kritik, men vi ved også, at det handler om, hvordan man er i slutningen af sæsonen," sagde Ten Hag på sit pressemøde før kampen.

"Mourinho er så erfaren, at han vil føre sit hold til dets bedste form og få succes, og det vil vi også. Vi er overbeviste om, at vi er på vej i den rigtige retning, og hvis vi følger den rigtige vej, vil vi nå vores mål."

Mourinho vandt Europa League og Liga Cuppen i sin første sæson i United i 2016/17.

Ten Hag har vundet Liga Cuppen i 2023 og FA Cuppen i maj i løbet af sine to første sæsoner i spidsen for klubben, men han er opsat på at gøre en forskel i Europa.

United røg ud af Champions League-gruppespillet i sidste sæson og blev slået af Sevilla i kvartfinalen i Europa League i løbet af Ten Hags første sæson.

"Vi vandt pokaler på hjemmebane, efter Mourinho forlod os, men vi vandt ikke i Europa", siger Ten Hag.

"Det er et mål, vi gerne vil nå, og vi har en stor mulighed i denne sæson, men vi skal selvfølgelig kvalificere os, og vi skal vinde kampe. Det er et nyt set-up, vi er nu to kampe undervejs. Vi har to point, så vi ved, hvad vi skal gøre, vi skal vinde kampe."

United er uden den karantæneramte anfører Bruno Fernandes, mens Harry Maguire, Jonny Evans, Luke Shaw, Leny Yoro, Kobbie Mainoo og Mason Mount alle er ude med skader.

Men Ten Hag har ingen undskyldninger for turen til Istanbul.

"De spillere, der er til rådighed, skal gøre arbejdet, og de er i stand til at gøre det."