Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Totti peger på Mourinho som nøglen til succes: "Med ham er det lettere at vinde"

Francesco Totti ser frem til sin hjerteklub AS Romas anden europæiske finale på to sæsoner.
Francesco Totti ser frem til sin hjerteklub AS Romas anden europæiske finale på to sæsoner.Profimedia
Den tidligere Roma-kaptajn fortæller, at han "gerne ville have haft ham som træner" og samtidig er ikonet glad for unge Boves gennembrud: "Han viser sine evner og ved, at holdet også har brug for ham."

"Det er en smuk følelse at se Roma i finalen, som Roma-fan er det en af de smukkeste ting. At nå to finaler i træk er en ubeskrivelig følelse, det er første gang, det er sket i så mange år. Lad os håbe, at alt går godt, det bliver en hård kamp, og alt kan ske."

Francesco Totti taler igen. Og han gør det til UEFAs hjemmeside et par dage før Europa League-finalen, hvor Roma møder Sevilla.

Den historiske kaptajn, hvis tilstedeværelse i Budapest er meget sandsynlig, diskuterer flere emner, herunder José Mourinhos situation og Edoardo Boves gennembrud.

Den gamle mand og barnet

"Sevilla har mere erfaring i disse finaler, de har spillet seks og vundet dem alle. Før eller siden, måske med lidt uheld," håber den tidligere Giallorossi-kaptajn, "vil de tabe. Med Mourinho har vi denne fantastiske mulighed, han er en træner med stor erfaring i denne type kampe, så han vil tackle det på den bedst mulige måde."

Baggrund
BaggrundFlashscore

"Med denne type træner er det lettere at vinde, han har en stærk personlighed og er vant til at vinde. Han har overført en vindermentalitet til holdet. Jeg har ofte talt med ham og stået over for ham tidligere, og jeg ville gerne have haft ham som træner. Desværre havde han andre jobmuligheder."

Og Tottis tanker om unge Boves gennembrud? "Han er en god fyr med en god familie," siger Totti. "Han forsøger altid at gøre det bedste for holdet og opfører sig korrekt. Han viser sine evner, og han ved, at holdet også har brug for ham. Mourinho ved, hvad han kan give og har brugt ham i svære kampe som den mod Bayer Leverkusen, hvor han blandt andet scorede det afgørende mål for kvalifikationen."