Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City-stjerne hylder ung, norsk komet: Han er en utrolig spiller

Bobb spillede en stor rolle i Community Shield.
Bobb spillede en stor rolle i Community Shield.AFP
Oscar Bobb går en stor fremtid i møde siger Manchester Citys verdensstjerne Bernado Silva, efter den unge nordmand blev kåret som kampens spiller i Community Shield-opgøret mod Manchester United.

Den 21-årige nordmand står stadig en smule bag sin landsmand Erling Braut Haaland, når det gælder rampelyset, men det er blot et spørgsmål om tid, før det ændrer sig, siger Citys spanske træner Josep Guardiola, der fremhæver Bobbs præstationer i både den kamp, samt deres sommer-turné i USA.

Oscar Bobb er en mand på vej frem
Oscar Bobb er en mand på vej fremFlashscore

Der er dog også stadig en del arbejde at foretage:

"Han er god på den sidste tredjedel, men vi vil have mere. Han er til tider en smule passiv. Men han har noget unikt. Han stopper op, holder på bolden, og så dribler han med den. Det er utroligt at se, de første vendinger. Det er en unik kvalitet, han har," siger Guardiola.

Og fra Bernado Silva lander der endnu mere ros i retning af den unge mand, der assisterede Bernado Silvas sejrsmål. For det er ikke "nogen ny Bobb", han ser på banen, selvom norske VG spørger ind til nordmandens udvikling.

"Han er den samme som før. Desværre for ham fik han ikke så mange minutter, som han ønskede i sidste sæson."

"Hvis du havde set ham til træning, ville du have indset, hvilket niveau han er på", siger Silva og fortsætter sin uforbeholdne ros af Bobb:

"Han er en utrolig spiller, som fortjener hvert eneste minut, han får. Jeg beundrer ham så meget for den måde, han træner på, den intensitet og den glæde, han spiller med. Han fortjener alt, hvad han får nu," siger Bernardo Silva til VG.

 

Tekst