Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Belgisk ekspert forstår ikke Anderlechts tro på dansk træner: "Han har intet opnået endnu"

Belgisk ekspert
Belgisk ekspertProfimedia
Den belgiske fodboldjournalist Peter Vandenbempt sagde tirsdag aften i TV-programmet "Extra-Time" i følge Sporza.be, at han har svært ved at forstå, hvorfor Anderlecht har forlænget kontrakten med klubbens danske træner Brian Riemer

Anderlecht annoncerede for fire dage siden, at man har forlænget kontraktten med Riemer til sommeren 2026. Brian Riemer har stået i spidsen for 31 Anderlecht-kampe, hvor det er blevet til 14 sejre, otte uafgjorte og ni nederlag. 

Det tidligere belgiske storhold havde en helt forfærdelig sæson sidste sæson, hvor holdet endte på 11.pladsen, den dårligste placering siden 1937. Til denne sæson har holdet fået tilgang af Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney, og holdet har fået en glimrende start på den belgiske Jupiler League, hvor holdet ligger på andenpladsen med 15 points for otte kampe.

Men på trods af den gode sæsonstart, har Vandenbempt svært ved at forstå beslutningen om kontraktforlængelsen. 

"Er det ikke bare for at skabe ro i klubben og for at undgå bøvl og de spørgsmål, der bliver stillet hver uge?", siger Vandenbempt.

"Jeg kan ikke forestille mig, at Anderlecht har indgået en kontrakt, som vil koste dem mange penge, hvis Riemer bliver afskediget. Det ville ikke være en god politik."

Ifølge rygter på fodboldmarkedet har Riemer's ledelse i Anderlecht skabt interesse fra engelske Championship, og Premier League-klubber, som angiveligt har været interesseret i at tilbyde danskeren en assistent-rolle lig den han havde hos Thomas Frank i Brentford. Men det forstår Vandenbempt heller ikke noget af.

"Riemer har ikke opnået noget specielt i de seneste måneder, som andre klubber måske har bemærket," siger han. "Det har jeg meget svært ved at forestille mig."

Den belgiske fodbold-ekspert indrømmer dog, at Riemer på forholdsvis kort tid har vendt stemningen i klubben efter at han blev ansat i starten af sidste år. "Han er elsket af spillerne. Og da han ankom, var han den ideelle træner. Hans positivisme og optimisme har pustet et frisk pust ind i klubben og fået alle til at tro på sig selv."

Anderlecht møder i den kommende weekend Eupen, der ligger på 11.pladsen i ligaen.