Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rotter regnede ind over belgiske fans i vallonsk derby

Rotter regnede ind over belgiske fans i vallonsk derby
Rotter regnede ind over belgiske fans i vallonsk derbyProfimedia
Charleroi's tilhængere har tidligere i denne gjort negativt opmærksom på sig selv. og fredag var den gal igen, da fansene i det vallonske derby mod Standard Liege kastede døde rotter efter Standard's fans.

Charleroi's fans har generelt et skidt ry, som bestemt ikke blev bedre, da de i en kamp tidligere på året mod Mechelen kastede fyrværkeri på banen og medvirkede til, at kampen blev stoppet og Mechelen senere blev tilkendt en 5-0 sejr.

Og mon ikke der nye sanktioner på vej mod Charleroi efter at de i fredagens kamp mod Standard kastede døde rotter i retning mod klubbens fans. Rotterne var til lejligheden malet røde som et signal til trøjerne fra Stadard Liege og udåden fandt sted med reference til en fransk sang om rotter fra Liege. 

"Vi snakker ikke en eller to rotter. Der var nemt et dusin", skriver Lieges fangruppe i et Facebook-opslag, der også rummer et billede af en rødmalet rotte. Det er stadig uvist, hvad konsekvenserne bliver af udåden.

Kampen endte med en 3-1 sejr til Standard, der havde Philip Zinckernagel på banen ind til kort før tid, hvor han blev skiftet ud.