Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Standard Liege forventer at transferforbuddet bliver kortvarigt: Overfører midler torsdag

Charlerois Ken Nkuba Tshiend og Standard Lieges Merveille Bope Bokadi kæmper om bolden under en Jupiler Pro League-kamp.
Charlerois Ken Nkuba Tshiend og Standard Lieges Merveille Bope Bokadi kæmper om bolden under en Jupiler Pro League-kamp.AFP
Standard Liege blev torsdag ramt af et transferforbud på ubestemt tid af de belgiske myndigheder, på grund af manglende betaling af skatter, transfergebyrer og fulde lønninger.

Men Liege, der kæmper i Belgiens bedste række og ligger på 10. pladsen, sagde, at situationen vil blive afhjulpet fredag, og at de vil være i stand til at tiltrække nye spillere fra januar.

Klubben, som er ejet af 777 Partners, forsøger at overtage aktiemajoriteten i den engelske klub Everton, men afventer godkendelse fra Premier League.

Overførslen vil blive ophævet, når de udestående betalinger er foretaget, og Liege sagde, at dette vil ske i løbet af den næste dag eller to.

"Som meddelt til (licens)kommissionen i går, vil klubbens aktionær overføre de nødvendige midler til at regulere situationen i dag," siger Liege i en erklæring.

"Klubben er derfor sikker på, at sanktionen ... vil blive ophævet. Muligheden for at tiltrække spillere fra 1. januar er derfor på ingen måde til diskussion," tilføjes det.