Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ancelotti forbliver rolig: Vi kan kompensere for Mbappe's fravær

Ancelotti siger, at Madrid kan dække Mbappes skadesfravær i derbyet
Ancelotti siger, at Madrid kan dække Mbappes skadesfravær i derbyetDennis Agyeman / AFP7 / Shutterstock / Profimedia
Real Madrids træner Carlo Ancelotti siger, at hans hold vil være i stand til at klare sig uden den skadede stjernesigning Kylian Mbappe i søndagens La Liga-besøg hos rivalerne Atletico Madrid.

Los Blancos møder deres rivaler uden den franske angriber, som er ude i tre uger med en haseskade.

De spanske mestre ligger på andenpladsen, fire point efter førende Barcelona og to foran Atletico på tredjepladsen.

"At spille uden Mbappe ændrer selvfølgelig tingene en smule, men ikke meget," sagde Ancelotti til journalisterne lørdag.

"Vi er vant til at spille uden ham, for sidste år var han her ikke.

"Det er en skam, at han ikke er her, men vi kan godt dække hans fravær."

Real Madrid har stadig masser af angrebsmuligheder, herunder Jude Bellingham, Rodrygo Goes og den potentielle Ballon d'Or-vinder Vinicius Junior.

Brasilianeren er kommet i form i de seneste uger og er klar til at føre an mod Diego Simeones mandskab, men Atletico-fans har truet med at slå ham ud af kurs ved at svine ham til på racistisk vis.

I denne uge blev en Mallorca-fan idømt et års fængsel for at have misbrugt angriberen, og han har også været udsat for lignende overgreb ved tidligere besøg på Atleticos Metropolitano-stadion.

På de sociale medier har en gruppe Atletico-tilhængere i denne uge lanceret en kampagne, der opfordrer fans til at bære ansigtsmaske på stadion, så de kan komme med misytringer mod Vinicius uden at blive opdaget.

Ancelotti ønskede ikke at diskutere spørgsmålet, men insisterede på, at kampen ville blive "et underholdende skue".

Real Madrid tabte til Atletico i september 2023 og er ikke blevet slået i 39 La Liga-kampe siden.

"Det er en svær kamp, det er klart, men hver kamp har sin egen historie, og vi har en plan, lad os se, om det går godt," sagde Ancelotti.

"Vi er nødt til at undgå fejlene fra sidste år, det er helt indlysende. Det, vi har lært, kan komme os til gode i morgendagens kamp."

Ancelotti bekræftede , at den franske midtbanespiller Eduardo Camavinga var klar til at deltage i derbyet efter at være kommet sig over en skade.