Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ancelotti forventer masser af rotation: "Vi har mange ressourcer"

Carlo Ancelotti
Carlo AncelottiANGEL MARTINEZ / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Carlo Ancelotti talte med medierne forud for Real Madrids besøg i Las Palmas torsdag aften.

Kampen mod Las Palmas: "Jeg forventer en konkurrencepræget kamp som altid, med intensitet på trods af varmen og det faktum, at det er én sæsonens første kampe. Åben, fordi Las Palmas er et hold, der gerne vil spille."

Uoverensstemmelser med Mbappés tilstedeværelse: "Hvert år ændrer udfordringen sig, fordi holdet og holdstrukturen ændrer sig. Vi har ikke haft brug for tid, for sidste år justerede vi alt i de første par kampe. Det er normalt, og det sker hvert år."

At frigøre de bedste spillere og reducere deres indsats: "Jeg tror, vi er nødt til at gøre det til noget mere generelt, vi er nødt til at have et kompakt hold. Angribernes arbejde er meget vigtigt ... og forsvarsspillernes. Hvis angriberen presser på, og forsvaret ikke kommer ud, er der ikke noget kompakt hold. Det er det samme den anden vej rundt. Det er noget mere generelt og ikke individuelt eller linjearbejde".

Mbappé: "Vi har mange ressourcer, og der er gået tre kampe, og vi har allerede scoret seks mål. Problemet med mål er ikke opstået her ... og det kommer heller ikke til at ske, fordi alle arbejder så godt. Jeg tror, hans sidste mål var 14. august. Der er gået to uger. Det er ikke tid nok til at bekymre sig om det. Ligesom vi ikke bekymrer os, gør han heller ikke. Han ser frem til at score i den næste kamp, ligesom Vinicius".

Den nye Champions League: "Jeg har ikke nogen mening endnu, for vi har ikke spillet noget lignende endnu. Tålmodighed, og så snakker vi om et år. Nogle gange kan nye ting være gode."

Tchouaméni: "Han er en meget vigtig spiller. Jeg beder ham ikke om at være Kroos, ligesom jeg heller ikke bad Kroos om at være Tchouaméni. Holdet skal vænne sig til hinanden."

Han rækker hånden op og beder om et skifte: "Det er et emne, jeg har diskuteret med spillerne. Det var ikke en advarsel til holdet ... jeg talte om et vigtigt emne, og jeg gav min mening til kende. Simpelthen en evaluering og ikke mere. Vi er de mest kritiske til altid at forsøge at finde en løsning".

Dani Olmos registrering: "Det er et spørgsmål, du må stille La Liga, vi respekterer alle spillere og alle hold".

Mandskabsledelsen: "Vi har mange ressourcer, og ideen er at foretage en masse ændringer. Når Champions League starter, vil tidsplanen blive strammet op. Det er vi nødt til at tage højde for."

Militão: "Han er tilbage til sit bedste. Viser kontinuitet, soliditet og forståelse med Rüdiger. Hans lange aflevering er meget præcis og vil hjælpe os meget. De angribere, vi har, er meget hurtige, så han passer ind i det."

Ny satsning med Fede Valverde: "Jeg har bedt ham om 30 mål, lad os se, om han når det. Ingenting, det er en joke. Han forbedrer sig, han udvikler sig, og han bliver mere og mere en hovedperson. Han er en leder, som han bør være. Han giver en ren, seriøs og motiverende atmosfære".

Alabas tilbagevenden: "Han følger sin udvikling, og i dag er den første dag, han løber. Det vigtigste er at være tålmodig med ham.