Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barça-træner er imponeret over ny polsk målmand: Men debuten må vente lidt endnu

Wojciech Szczęsny har tidligere i karrieren stået på mål for blandt andre Juventus og Arsenal.
Wojciech Szczęsny har tidligere i karrieren stået på mål for blandt andre Juventus og Arsenal.PAP/EPA/Marta Perez
Wojciech Szczęsny får ikke sin debut i Barcelonas farver i søndagens kamp i niende runde af La Liga. Den polske målmand er ikke på listen over dem, der er indkaldt til udekampen mod Deportivo Alavés.

Wojciech Szczęsny blev hentet ind af det catalonske storhold på trods af, at han tidligere havde annonceret, at hans karriere var slut. Klubben besluttede at foretage et sådant træk på grund af en skade til holdets tyske førstemålmand, Marc-Andre ter Stegen, som muligvis endda går glip af resten af den nuværende sæson.

"Han (Wojciech Szczęsny, red.) er i rigtig god form. Hans karakter, erfaring og kvalitet vil give os meget. Jeg var imponeret efter at have talt med ham, men han har stadig brug for tid," fortæller Barcelonas træner Hansi Flick om polakken.

Szczęsny har været på listen over spillere, der er registreret til at spille i LaLiga siden lørdag. Han skal spille med nummer 25 og har haft tre træningssessioner indtil videre: Én individuel og to i en gruppe.

"Efter pausen (med landsholdskampe, red.) vil han være klar og stå til vores rådighed," forsikrer den tyske træner.

I Baskerlandets hovedstad søndag vil reservemålmanden Iñaki Peña stå mellem stængerne - som han har gjort i flere af Barcelonas tidligere kampe.

"Vi er tilfredse med ham. Jeg tror, at Szczęsny også vil hjælpe ham. Jeg er taknemmelig over for klubben, for nu har vi mere plads til at manøvrere," tilføjer Flick.

Barcelona ligger øverst i tabellen med 21 point - tre foran de forsvarende mestre Real Madrid og fire foran Villarreal. Senere lørdagen møder netop de to klubber hinanden på Santiago Bernabeu.