Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelona-træner er stolt efter afklapsning af Real Madrid

Reuters
Opdateret
Hansi Flick fejrer på sidelinjen
Hansi Flick fejrer på sidelinjenJose Breton / NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Barcelonas manager Hansi Flick siger, at han er stolt af sine spillere, efter at de har vundet en fantastisk 4-0-sejr over Real Madrid lørdag, hvor de tildelte deres bitre rivaler deres første nederlag i 42 La Liga-kampe og samtidig sikrede Barça deres første Clasico-triumf siden marts 2023.

Flick var forståeligt glad efter en sejr, der afslutter Barças bemærkelsesværdige uge med at have slået to europæiske storklubber på suveræn vis, da de også slog Bayern München 4-1 i Champions League onsdag.

"Jeg er glad for at arbejde i Barcelona og for at bo i Barcelona. Det er et fantastisk job, jeg er meget glad. Vi har spillet en fantastisk kamp, og jeg er så stolt," sagde Flick, som har fået en fremragende start i spidsen for de catalanske giganter med 10 sejre i 11 La Liga-kampe, på en pressekonference.

På trods af at Real dominerede tidligt i kampen, scorede Robert Lewandowski hurtigt to gange i anden halvleg og sendte førerholdet på vej mod en 4-0-sejr, inden Lamine Yamal og kaptajn Raphinha sikrede en komfortabel sejr til sidst på et lamslået Bernabeu.

"Vi pressede bedre med og uden bolden. Vi havde mere boldbesiddelse, og det var derfor, kampen ændrede sig," sagde Flick.

"Den defensive indsats var nøglen. Vi har trænet meget i at forsvare med en høj linje, og hvordan vi skal presse på bolden. Det er også vigtigt ikke at efterlade rum, når man spiller mod Real Madrid, for de har utrolige spillere.

"Jeg synes, vi gør det godt. Vi holder os til vores idé, og lige nu er vi flydende i vores spillestil, og vi ønsker at fortsætte med det."

Barça udbyggede deres føring i La Liga til 30 point, seks mere end Real og ni mere end Villarreal på tredjepladsen.