Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk hattrick-helt lovpriser Barcelonas mentalitet: "Vi er begejstrede"

Dominans er noget, Barcelona fortsat vil stræbe efter, afslørede Raphinha.
Dominans er noget, Barcelona fortsat vil stræbe efter, afslørede Raphinha.Profimedia
Barcelonas brasilianske kantspiller Raphinha fortæller efter slutfløjtet lørdag, at det at starte sæsonen med fire sejre i træk var den slags erklæring til fansene og offentligheden, som spillerne havde brug for til at bevise deres værd.

Efter at have scoret sit første hattrick i karrieren og tilføjet to assists for at styre Blaugranas til en nedrivning af Real Valladolid, lader Raphinha det høre, at dette resultat viser, hvilken slags spillere klubben har.

"Kampen viste, at der ikke er behov for, at nogen kommer ind. Vi er begejstrede for det," siger brasilianeren til Movistar Plus.

"Vi er i rigtig god form. Holdet arbejder hårdt. Resultatet afspejler vores arbejde. Vi så, at træneren stod på sidelinjen og bad om flere mål, og det er præcis vores mentalitet. Vi er sultne efter succes, og vi vil gerne score så mange mål som muligt. Når vi er så dominerende, som vi er nu, er den bedste måde at vise modstanderen respekt på at blive ved med at give den gas."

Den 27-årige fodboldspiller var en af dem, der blev kritiseret i Barcas seneste trofæløse periode, og der gik mange rygter om, at han heller ikke havde nogen sikker plads i truppen.

Klubben havde stadig større økonomiske problemer og havde desperat brug for at skære i lønomkostningerne for at overholde La Ligas økonomiske grænser.

Derfor lod catalanerne Ilkay Gündoğan, Clement Lenglet, Vitor Roque og flere andre spillere fra akademiet gå, mens de kun foretog et enkelt indkøb. Midtbanespilleren Dani Olmo ankom fra RB Leipzig efter en succesfuld sommer for Spanien ved EM 2024.

Raphinha har fået en nøglerolle af den nye manager Flick, som har set ham trives som et alsidigt offensivt våben i Barcas første fire kampe.

"Jeg ved ikke, om denne kamp var min bedste, men det var i hvert fald en af mine bedste. Jeg vil forsøge at spille endnu bedre. Jeg er meget glad for at hjælpe holdet. Jeg har det godt. Jeg vidste, at denne sæson ville blive ekstremt vigtig for mig. Jeg leder efter den bedste versionaf migselv for at hjælpe mine holdkammerater og være mere selvsikker," tilføjer den brasilianske fløjspiller.

Mest interessante statistik.
Mest interessante statistik.Opta by StatsPerform

Barcelona går ind til landskampspausen som nummer et i tabellen med 12 point for fire kampe. Efter pausen står holdet over for et catalansk derby i Girona.