Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk Real Madrid-stjerne bliver gift som 18-årig før Champions League debut

Endrick er blevet gift.
Endrick er blevet gift.Profimedia
Alt ser ud til at gå lidt hurtigere for Brasiliens talentfulde fodboldspiller Endrick.

Han fik sin professionelle debut som 16-årig, optrådte første gang og scorede sit første mål for Selecao som 17-årig, blev myndig den 21. juli og kom officielt til Real Madrid - og er nu gift. Den spanske topklubs centerforward og den brasilianske model Gabriely Miranda, som er tre år ældre end ham, annoncerede deres lynbryllup på Instagram.

Hun citerede passende evangelisten Matthæus fra Bibelen. "Så de er ikke længere to, men ét kød. Hvad Gud har sammenføjet, kan ingen skille ad." "Endelig gift."

Parret afslørede også for nylig, at de havde udarbejdet en "partnerskabskontrakt" for deres forhold. I den er "respekt, forståelse og hengivenhed" formuleret som de højeste bud.

Derudover er det "strengt forbudt at skændes foran andre - og vi får aldrig lov til at gå i seng og skændes", siger Miranda. Enhver, der overtræder de fælles betingelser, ville modtage en gave fra den anden.

Endrick og Miranda fandt først sammen i oktober sidste år. Den 18-årige blev erstattet af superstjernen Kylian Mbappe i sidste minut af 2-0-sejren over Real Sociedad i lørdags og er med i truppen til Champions League-opgøret mod VfB Stuttgart på tirsdag