Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Byggearbejdere på nyt Barcelona-stadion i stort slagsmål

Camp Nou er i øjeblikket ved at blive renoveret
Camp Nou er i øjeblikket ved at blive renoveretNurPhoto via AFP / NurPhoto / Xavier Bonilla
Snesevis af bygningsarbejdere, der bygger Barcelonas nye Camp Nou-stadion, blev indblandet i et slagsmål fredag, fortæller en catalansk politikilde til AFP.

Seks blev efterladt med mindre skader efter et slagsmål, der involverede 20 til 30 personer, før slagsmålet blev løst, sagde kilden, som bekræftede, at der ikke var foretaget nogen anholdelser, og at ingen endnu havde rejst tiltale.

Spanske medier rapporterede, at nogle bygningsarbejdere havde brugt træpæle som våben i slagsmålet, og at de involverede var blevet fyret af deres arbejdsgiver, en ekstern entreprenør, som Barcelona havde udpeget til at stå for renoveringen.

Den catalanske klub har tidligere lovet at vende tilbage til Camp Nou inden udgangen af 2024, men har endnu ikke fastsat en dato for det.

"Klubben arbejder på at gøre stadion klar til en tilbagevenden inden årets udgang," sagde vicepræsident Elena Fort mandag.

Stadionet skal åbne med en kapacitet på 62.000, og målet er at afslutte arbejdet inden starten af sæsonen 2026-27 med en udvidet kapacitet på 105.000.

Siden arbejdet begyndte i 2023, har Barcelona spillet hjemmekampe på det olympiske stadion på byens Montjuic-bjerg.