Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Diego Simeone er tilfreds med sejren over Girona: Alvarez skal nok komme til at score

Julian Alvaraz spillede sin første kamp fra start.
Julian Alvaraz spillede sin første kamp fra start.JOSE BRETON/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Atletico Madrids træner Diego Simeone siger, at han var glad for Julian Alvarez' præstation i sejren over Girona.

Atletico Madrid cruisede sig til en 3-0-sejr på mål fra Antoine Griezmann, Marcos Llorente og Koke.

Atletico-træner Diego Simeone sagde på pressemødet efter kampen: "Vi stod over for en modstander, der havde en ekstraordinær sidste sæson, med forskellige måder at angribe på. De er gode til at splitte deres modstandere, og det skaber vanskeligheder, og jeg lægger stor vægt på koncentration og aldrig at miste den disciplin, der forhindrede dem i at have de store målchancer."

Selvom det egentlig var gæsterne fra Girona, der havde bolden mest, så kom Madrid-holdet foran mod slutningen af første halvleg ved Antoine Griezmann. En scoring, som Simeone var rigtig tilfreds med.

"Målet skabte mere sikkerhed. Vi var i stand til at håndtere anden halvleg med stor selvtillid, hvor de spillere, der kom ind fra bænken, gav os det, vi havde brug for i kampen."

Flere af Atleticos spillere spillede for første gang på Wanda Metropolitano. Blandt andet Julian Alvarez, som fik sin første startplads. Selvom det ikke endte med mål, så var den argentinske træner begejstret for sin landsmands indsats. 

"Vi ved, hvad Julián (alvarez, red.) har, hvad han kan give os, og vi vil forsøge at udnytte hans bedste kvaliteter, hvad enten det er som angriber eller på kanten, og vi er overbeviste om, at vi har en spiller, der er fantastisk nu og har en stor fremtid."

"Julián arbejdede godt for holdet, han stærke presspil gjorde, at vi kunne generere bolderobring og kontraangreb. Han deltog i det andet mål, hvor han skabte plads til sine medspillere. Han kommer til at søge målet mere fremadrettet. Spillere som ham har et særligt forhold til mål."