Fenerbahce-træner José Mourinho er glad for at beholde tyrkisk stopper permanent

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fenerbahce-træner José Mourinho er glad for at beholde tyrkisk stopper permanent

Mourinho fortsætter oprustningen.
Mourinho fortsætter oprustningen.Action Plus
Fenerbahce-træner Jose Mourinho er glad for deres handel med Atletico Madrids forsvarsspiller Caglar Soyuncu.

Den tyrkiske landsholdsspiller har skrevet under på en permanent aftale med Fenerbahce i denne uge.

Mourinho er begejstret: "Jeg er meget glad. Jeg takker vores præsident, fordi han var en af de spillere, jeg gerne ville beholde. Çağlar Soyuncu har kvaliteter, som jeg virkelig godt kan lide i en central forsvarsspiller."

Mourinho har tidligere har stor interesse i at arbejde med den tidligere Leicester-stopper, men det er først blevet muligt nu, og det er den portugisiske træner meget glad for.

"Jeg har allerede fortalt ham, at jeg gerne ville have ham til at blive. På vores hold vil vi altid have spillere, der ønsker at blive i klubben, og som er engagerede. Før jeg kom til Fenerbahçe, var jeg interesseret i ham, da jeg arbejdede i Roma, og jeg ville gerne have ham med på holdet, men det var ikke muligt."

"Han ved, hvad jeg vil, og jeg ved, hvad han vil. Han elsker dette sted meget højt og ville gerne flytte hertil permanent. Atlético Madrid havde mange muligheder, men vores klub gjorde et fremragende stykke arbejde. Çağlar gjorde også en indsats for at blive her. I morgen tager han med os til Østrig."

I seneste sæson var Fenerbahce voldsomt tæt på at vinde det tyrkiske mesterskab, men i sidste ende var det ærkerivalerne fra Galatasaray, der løb med titlen. Soyuncu blev lejet i vinterpausen og nåede at spille 12 kampe og score to mål i løbet af foråret.