Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flick melder langtidsskadet Barcelona-stjerne klar igen

Gavi ser Barcelona tage imod Young Boys i Champions League tidligere på måneden.
Gavi ser Barcelona tage imod Young Boys i Champions League tidligere på måneden.David Ramos / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Barcelonas midtbanespiller Gavi vil være en del af La Liga-førerholdets trup, der møder Sevilla i weekenden efter en lang skadespause, bekræfter træner Hansi Flick lørdag.

Den 20-årige har været fraværende, siden han pådrog sig en alvorlig knæskade, da han spillede for Spanien i november 2023, og han gik glip af sit lands EM-triumf i 2024 denne sommer.

"For Gavi er det det næste skridt, det er et vigtigt skridt, alle trænerne, hele klubben er glade, det er det næste skridt, og han er på bænken," siger Flick på en pressekonference.

Den ihærdige midtbanespiller bragede ind på Barcelonas førstehold i sæsonen 2021-22 og blev Spaniens yngste spiller nogensinde som 17-årig, men blev snart overtaget af holdkammeraten Lamine Yamal.

Barcelona vil også blive styrket af, at Dani Olmo og Fermin Lopez vender tilbage efter deres seneste skader, mens Flick bekræfter, at teenagestjernen Yamal er klar efter et mindre problem med baglåret.

"Han har fået rigtig god hvile og behandling, så tak til landsholdet," fortæller Flick.

"Han er klar til at spille."

Flick udtaler yderligere, at den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, som også for nylig gjorde comeback efter en ankelskade, følte ubehag til træning og var tvivlsom til kampen på søndag på klubbens midlertidige olympiske stadion.

Barcelona har stadig flere spillere ude med skader, herunder Ronald Araujo, Ferran Torres og Andreas Christensen.