Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola bekræfter angribers afgang: "Hvorfor skulle han blive, hvis han vil væk?"

Pep Guardiola, siddende ved siden af sin assistent Juanma Lillo
Pep Guardiola, siddende ved siden af sin assistent Juanma LilloAFP
Manchester Citys manager Pep Guardiola (53) har på pressekonferencen forud for Community Shield-opgøret mod Manchester United bekræftet, at Julián Álvarez skal spille for Atlético de Madrid efter en aftale mellem klubberne.

Den spanske træner, som allerede har gjort det klart i løbet af de år, han har været hos The Cityzens, at han ikke tøver, hvis han er nødt til at give slip på spillere, der ikke er 100 procent engagerede i klubben, lægger ikke fingrene imellem.

Adspurgt om Atléticos transfermål, den argentinske angriber, bekræfter han således, at Julián Álvarez snart skal spille i de rød- og hvidstribede Atléti-trøjer.

"Han spillede en vigtig rolle, og vi er ham taknemmelige. Hans opførsel var utrolig, men han ville væk, have en ny udfordring, og Atlético de Madrid er et af de bedste hold i Spanien og Europa," fortæller han om Manchester City-spilleren.

Samtidig spørger Guardiola

"Hvorfor skulle han blive, hvis han vil væk? Vi ønsker ham alt godt. Julián mente, at hans tid her er forbi, og de to klubber er nået frem til en aftale," kommer det fra den catalonske cheftræner.