Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hansi Flick: Barcelona skal altid gå efter LaLiga-titlen

FC Barcelonas træner Hansi Flick på sidelinjen tidligere på måneden, da Barcelona rejste til Valencia.
FC Barcelonas træner Hansi Flick på sidelinjen tidligere på måneden, da Barcelona rejste til Valencia.REUTERS/Pablo Morano/File photo
Barcelona har fået en god start på LaLiga-sæsonen med to sejre i træk på trods af, at de mangler flere nøglespillere, hvilket øger forventningerne til den nye manager Hansi Flick.

Barcelona topper LaLiga sammen med Celta Vigo med seks point og rejser til Madrid for at møde Rayo Vallecano på tirsdag, som er ubesejret efter at have chokeret Real Sociedad med 2-1 og holdt Getafe til en hårdt tilkæmpet målløs uafgjort i lørdags.

"Målet i Barcelona bør altid være at vinde ligaen," sagde Flick på en pressekonference mandag.

"Det er selvfølgelig en lang vej, men vi er startet godt, selv om alt kan ændre sig hurtigt. Nu er vi glade for vores start, og vi er selvsikre. Vi ser ikke frem til maj, vores fokus er at holde momentum i den næste kamp."

"Vi er meget tilfredse med det, holdet gør på banen. Kvaliteten af træningssessionerne er god, spillerne er meget fokuserede, intensiteten er god, og det kan man se i kampene."

Rayo vil sætte deres lid til, at det larmende Vallecas Stadion kan hjælpe med at stoppe formstærke Barcelona, som på overbevisende vis har slået svære modstandere i Valencia og Athletic Bilbao og dermed lettet presset på en klub, der er i oprør på og uden for banen.

Efter en trofæløs sidste sæson, som endte med den kontroversielle fyring af manager Xavi Hernandez, skrev Barcelona kontrakt med den tidligere Bayern München- og Tysklandstræner Flick for at hjælpe dem med at genvinde LaLiga-titlen fra Real Madrid.

Flick overtog en klub med voksende økonomiske problemer, som desperat forsøgte at reducere førsteholdets lønudgifter, så de kunne overholde LaLigas finansielle kontrol og få lov til at registrere nye signings som den spanske landsholdsspiller Dani Olmo.

De lod den tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan gå på fri transfer efter kun én sæson, siden de hentede ham i Manchester City, og mandag annoncerede de transfers ad den franske forsvarsspiller Clement Lenglet - til Atletico Madrid - og den brasilianske angriber Vitor Roque - til Real Betis - begge på sæsonlange lån uden overgangssum, bare for at få deres lønninger til at løbe rundt.

Flick håber, at det vil gøre det muligt for dem at registrere den alsidige Olmo, som var central i Spaniens EM 2024-triumf, hvor han sluttede som en af turneringens topscorere med tre mål og var en af seks spanske spillere på UEFA's hold i turneringen.

"Jeg håber, at jeg endelig kan regne med ham i morgen," sagde Flick.

"Jeg håbede også på ham i den sidste kamp, men tingene er, som de er. Det ville være fantastisk, men vi må se, hvad der sker. Det er noget, vi ikke kan kontrollere, hverken spilleren, holdet eller træneren ... vi ved, at det er en svær situation.

"Jeg har talt med ham, det er en svær situation. Selvfølgelig er han ikke glad, men han kender omstændighederne. Han er fit og klar til at spille, hvis der bliver kaldt på ham."