Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lewandowski dobbelt målscorer for Barcelona i comeback-sejr over Valencia

Opdateret
Robert Lewandowski fejrer sit andet mål
Robert Lewandowski fejrer sit andet målAFP
Barcelona åbnede deres sæson med en sejr og scorede to mål inden for tre minutter på hver side af pausen for at sikre en 2-1-comeback-sejr over Valencia på Estadio de Mestalla.

Barcelona startede bedst, og Yamine Lamal, der lige har afsluttet sin fantastiske turnering ved EM, havde et forsøg, der blev rettet af, inden Alejandro Baldes langskud blev reddet af Giorgi Mamardashvili.

Georgieren var også en stjerne i Tyskland denne sommer og startede kampen på trods af stærke rygter om en transfer til Liverpool, og han afviste også Raphinha i det 18. minut.

I den anden ende begyndte de to forreste, Rafa Mir og Hugo Duro, at finde sammen, og sidstnævntes indlæg til førstnævnte blev sendt langt forbi efter 15 minutter.

Kort før pausen så Duro offsideflaget blive hejst, da han misbrugte en tilsyneladende gigantisk chance efter Andre Almeidas indlæg i feltet.

Historien så ud til at have gentaget sig to minutter senere, da Duro headede Diego Lopez' indlæg forbi Marc-Andre Ter Stegen fra seks meters afstand. Men VAR viste, at han var onside, til stor glæde for et feststemt hjemmepublikum.

Valencia - Barcelona kampstatistik
Valencia - Barcelona kampstatistikOpta by StatsPerform

Det så ud til, at værterne ville gå til pause med en føring, men fem actionfyldte minutter ændrede billedet.

Først var der en clearing på målstregen i begge ender, hvor Yarek Gasiorowski først holdt Marc Casado ude, før Pau Cubarsí heroisk forhindrede Duro i at score endnu et mål, efter at hans målmand havde givet bolden nemt væk.

Der var stadig tid til en chance mere inden pausen, og Robert Lewandowski udnyttede den og sendte Yamals cutback i mål til udligning med halvlegens sidste spark. 

Hansi Flicks mænd fuldendte comebacket tre minutter efter pausen, da Christhian Mosquera fældede Raphinha i feltet.

Fra 12 meter steg Lewandowski op og sparkede et klinisk straffespark højt til venstre for Mamardashvili.

Mosquera fik lidt oprejsning, da han senere blokerede et forsøg fra Lewandowski, da den polske angriber søgte efter sit hattrick, mens indskiftede Pedri var tæt på en tredje scoring fem minutter før tid, da hans langskud fløjtede lige forbi.

Opildnet af deres  hjemmepublikum pressede Los Che på for en udligning, men selv om de ikke trak fra, holdt Blaugrana fast i en åbningssejr, og den nye chef Flick kom i gang med tre point.

Se alle kampens statistikker med Flashscore.