Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Barcelona-manager er tilfreds med truppen forud for LaLiga-start

Flick er klar til at stå i spidsen for sin første LaLiga-kamp
Flick er klar til at stå i spidsen for sin første LaLiga-kampReuters
Barcelonas manager Hansi Flick har ingen klager over sin trup og har fuld tillid til klubben, siger tyskeren forud for lørdagens LaLiga-åbningskamp mod Valencia.

Barca, som sluttede på andenpladsen i LaLiga sidste sæson efter rivalerne Real Madrid, har indtil videre skrevet kontrakt med den offensive midtbanespiller Dani Olmo og spanieren Pau Victor i transfervinduet i slutningen af sæsonen.

Flick, som førte Bayern München til to Bundesliga-titler og en Champions League-sejr, Club World Cup og Super Cup-trofæet, sagde, at han var tilfreds med sit hold.

Den 59-årige afløste Xavi Hernandez på det catalanske hold, efter at de fyrede den tidligere midtbanespiller i maj, kun fire uger efter at han havde bekræftet, at han ville opfylde det sidste år af sin kontrakt og lede dem gennem 2024-25-sæsonen.

"Jeg er tilfreds med den trup, jeg har, resten er et spørgsmålstegn. Da jeg skrev under på min kontrakt, vidste jeg, at det ikke ville blive nemt, men jeg stoler blindt på klubben. Og jeg er tilfreds med holdet, med det, det tilbyder," sagde Flick til journalister fredag.

"Vi har skadede spillere, som gradvist vil komme tilbage. Vi er stadig et stærkt hold."

Den 26-årige Olmo, som hjalp Spanien med at vinde EM i 2024, er ikke til rådighed til Valencia-kampen, sagde Flick

"Olmo er ikke i god fysisk form, han startede sent, og vi vil passe på ham. Han vil ikke være her i morgen. Vi vil gerne have, at alle har det godt og spiller skadesfrit," sagde han.

Flick sagde, at den 17-årige fløjspiller Lamine Yamal, hvis far Mounir Nasraoui er i en "alvorlig, men stabil" tilstand efter at være blevet stukket ned onsdag på en parkeringsplads i den nordøstlige spanske by Mataro ifølge den spanske nationale tv-station TVE, spiller mod Valencia.

Flick sagde, at han ikke forventede en let kamp mod Valencia, som sluttede som nummer ni i sidste sæson.

"Jeg ser meget frem til denne første kamp. Valencia er et specielt sted," sagde han.

"Det bliver en svær kamp, vores modstandere har vist, at de spiller god, offensiv fodbold. Det bliver svært."