Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Betis-træner ærgrer sig over manglende profil: Isco-skade er et stort tab

Real Betis kommer til at mangle Isco.
Real Betis kommer til at mangle Isco.LaLiga
Real Betis-træner Manuel Pellegrini begræder skaden til Isco, der kommer til at holde spanieren ude i en længere periode.

I sidste sæson var Isco en af de absolut bedste spillere i Premier League, og han var en vigtig del af det Real Betis-hold, der sluttede på syvendepladsen i LaLiga.

Isco har ikke spillet fodbold siden midten af maj, og han er i denne uge blevet opereret for et benbrud.

Real Betis' chilenske træner Manuel Pellegrini har denne torsdag fortalt: "Isco ... Det er svært at give en tidsestimat for skaden, men det bør være omkring tre eller fire måneder."

Den rutinerede træner er voldsomt ærgerlig over at skulle undvære Isco, som i seneste sæson bidrog med otte mål og fem assists i 29 kampe.

"Man kan ikke ignorere, at fraværet af Isco er et fundamentalt tab på grund af det, han viste på banen i seneste sæson, ikke på grund af hans navn eller hans karriere."

I denne sæson har Betis fået en hård start, hvor det er blevet til to uafgjorte og et nederlag i de første tre kampe. Det er dog værd at nævne, at Betis både har mødt Real Madrid og Girona, som sluttede på tredjepladsen sidste år.