Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid begynder LaLiga-titelforsvar med frustrerende uafgjort mod Mallorca

Det var en undervældende LaLiga-debut fra Mbappe
Det var en undervældende LaLiga-debut fra MbappeAFP
Selvom Real Madrid forlængede deres ubesejrede stime i alle turneringer til 28 kampe, var de ikke i stand til at starte LaLiga-sæsonen 2024/25 med en sejr, da de fik 1-1 mod RCD Mallorca på Estadi Mallorca San Moix.

Vi er stadig i august, og alligevel har Real Madrid allerede vundet et trofæ i denne sæson. De leverede en fantastisk indsats i anden halvleg og besejrede Atalanta i UEFA Super Cup, hvor sommerens superstjerne Kylian Mbappe scorede sit første mål for sin nye klub .

Bedømmelse af spillere
Bedømmelse af spillereFlashscore

Ikke overraskende var franskmanden med i startopstillingen mod Mallorca, da Carlo Ancelottis mænd så ud til at få den bedst mulige start på forsvaret af deres LaLiga-titel.

Men deres modstandere - sidste sæsons finalister i Copa Del Rey - har haft en stærk pre-season og kom tidligt ud af starthullerne. Samu Costa udgjorde en trussel og sendte et forsøg forbi, inden han tvang Thibaut Courtois til en stærk redning.

Real er dog sjældent nervøse, og det var dem, der brød dødvandet inden et kvarter. Vinicius Junior var oplæggeren, da han med en smart hælaflevering spillede Rodrygo fri, og  hans brasilianske landsmand sendte et sublimt, skruet skud af sted, som slog Dominik Greif.

Madrid så ud til at øge forspringet, da Mbappé bankede bolden i sidenettet midtvejs i halvlegen, men en Courtois-fejl var tæt på at koste Los Blancos kort før pausen.

Takuma Asanos indlæg så ud til at være tamt, men belgieren kunne kun parere forsøget i Vedat Muriqisretning og skulle være hurtig for at holde returen ude. Kort efter genstarten var Muriqi dog ikke til at stoppe, og han sendte et hovedstød i nettet efter et hjørnespark fra Dani Rodríguez og bragte dermed balance i regnskabet.

At bruge Muriqis evner i luften så ud til at være Mallorcas bedste chance for at få en choksejr, og Kosovo-landsholdsspilleren skabte igen problemer for Courtois med et hovedstød få minutter senere. Denne gang havde målmanden dog styr på det. Det havde været en stille åbningstime for Mbappé, men han har ikke brug for mange øjeblikke til at gøre sig gældende, og hvis Greif ikke var kommet godt ned og havde afværget hans lave skud fra distancen, kunne han meget vel have bragt sit hold foran endnu en gang.

Den tidligere Paris Saint-Germain-angriber så ud til at have fundet sin rytme, og Greif måtte afværge endnu et af hans forsøg. Gæsterne fortsatte med at presse på, men ud over et forsøg fra Luka Modric, som Greif fik afværget, lykkedes det ikke at skabe nogle reelle muligheder. I stedet havde Antonio Sanchez de bedste muligheder i slutfasen, hvor han to gange ikke ramte målet.

Selv om der ikke kom noget sejrsmål, var der endnu et afgørende øjeblik, da Ferland Mendy fik et sent rødt kort for en dårlig tackling på Muriqi.

Mallorca vil naturligvis være mere tilfredse med resultatet end Real. Ancelotti vil håbe, at dette resultat blot er et øjebliksbillede, mens Jagoba Arrasate, i sin første kamp som Mallorca-manager, helt klart har masser at arbejde med.

Se alle kampens statistikker med Flashscore.