Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Robert Lewandowski roser Barcelonas unge spillere efter comeback-sejren over Valencia

Robert Lewandowski (til højre) fejrer sit andet mål
Robert Lewandowski (til højre) fejrer sit andet målReuters
Barcelonas angriber Robert Lewandowski (35) sagde, at han var stolt af sit holds præstation i comeback-sejren på 2-1 over Valencia i sæsonåbningen i LaLiga lørdag, og han roste sit holds unge spillere, som startede i stedet for flere skadede spillere.

Da Ilkay Gündogan, Pedri, Gavi, Ronald Araujo og Frenkie De Jong alle var ude, gav den nye manager Hansi Flick den 20-årige akademimidtbanespiller Marc Casado sin seniordebut, hvor han spillede sammen med tre 17-årige i Lamine Yamal, Pau Cubarsi og Marc Bernal.

Ikke desto mindre viste Barca styrke nok til at kæmpe sig tilbage og vinde takket være en Lewandowski-scoring.

"Det var meget vigtigt at starte med en sejr på et så svært stadion og med de problemer, vi stod over for," sagde Lewandowski til Movistar Plus.

"Vi spillede ikke godt i de første 20-25 minutter. I første halvleg havde vi problemer med at komme tæt på deres felt, men så begyndte vi at spille meget bedre, og vi gjorde det med tre eller fire meget unge spillere.

"Hvis man kan vinde på denne måde med så unge spillere, er det noget særligt, og de har vist et stort potentiale. Ingen tegn på manglende erfaring, de spillede meget godt med boldbesiddelse og uden bolden. Vi kunne have vundet med en større margin, men det er dejligt at starte sæsonen med en sejr."