Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Simeone hæfter sig ved chancehav trods pointtab: "Holdet spillede rigtig godt"

Diego Simeone i aktion på sidelinjen under kampen mod Espanyol.
Diego Simeone i aktion på sidelinjen under kampen mod Espanyol.Pierre-Philippe MARCOU/AFP
Atlético Madrids cheftræner, Diego Simeone, beklager sit holds brændte chancer, efter at de onsdag aften spillede uafgjort 0-0 med Espanyol i La Liga.

Atlético havde svimlende 25 målforsøg, men Espanyols forsvar formåede at holde målet rent med flere blokeringer og redninger, mens det gæstende holds målmand Joan Garcia havde syv redninger og kunne tage hjem med et værdifuldt point. Simeone fortæller efterfølgende, at hans hold tabte på grund af "manglende præcision" foran mål.

"Det bekymrer mig som altid, men jeg kan ikke lade være med at sætte pris på den gode kamp, holdet spillede. Når man har fem klare målchancer som dem, vi havde?" kommer det fra Simeone til Movistar. 

"De gik ikke ind, men de chancer, vi skabte, var resultatet af vores spil og ikke tilfældige. Vi forventede at vinde, men de forsvarede sig godt, og vi var ikke overbevisende. Hvis man ikke scorer, er det meget svært. Holdet spillede rigtig godt, de startede første halvleg meget stærkt. Så faldt vi lidt sammen, og det var derfor, vi skiftede ud. I anden halvleg havde vi ikke så mange chancer for at score, men vi spillede godt."

Simeone foretog tre ændringer i pausen for at friske tingene op: Antoine Griezmann, Marcos Llorente og Pablo Barrios kom på banen . Til nogens overraskelse blev den norske angriber Alexander Sorloth erstattet af forsvarsspilleren Reinildo

"Vi ændrede aldrig systemet, vi fortsatte med en 5-3-2 for at holde holdet, som var begyndt at falde fra hinanden, i balance," pointerer Simeone om sine udskiftninger i pausen. 

"Modstanderen kunne også skade os, og vi afbalancerede midten med Llorente og Barrios."

Mens Atletico tabte to point, var det sæsonens første point for Espanyol og deres træner Manolo Gonzalez.

"Jeg synes, at fodbolden har været uretfærdig over for os indtil nu. Pointet er vigtigt, fordi det gør dig stærkere på en bane som denne," fortæller Gonzalez. 

"Det styrker dig mentalt. Hvis du er i stand til at konkurrere her, kan du gøre det på enhver bane. Vi forsvarede os ikke godt i første halvleg, og det kunne have kostet os kampen. Vi formåede at stå fast, og det giver os en masse styrke. Det hjælper os med at styrke det arbejde, vi er i gang med."