Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Simeone sikker på, at nyindkøbet Alvarez passer perfekt til Atletis DNA

Atletico Madrid-manager Diego Simeone
Atletico Madrid-manager Diego SimeoneReuters
Atletico Madrids manager Diego Simeone roser sin nye signing Julian Alvarez og forventer store ting af sin landsmand.

Alvarez kom først til Atletico i sidste uge, efter at de havde betalt Manchester City for en handel, der ifølge britiske medier var omkring 630 millioner kroner værd, og Simeone siger, at han kan være til rådighed til mandagens LaLiga-åbningskamp mod Villarreal.

"Julian er en spiller, som vi alle glæder os til at se, og som vil hjælpe os med at blive bedre. Det hele var meget pludseligt, så hurtigt. Han ankom for lidt siden, har trænet i fire dage, men har tilpasset sig hurtigt," sagde Simeone på en pressekonference søndag.

"Men jeg ser på ham med stor entusiasme, han ved, hvor han kommer fra, og han forstår, hvor han er på vej hen. Hans egenskaber passer til Atletis DNA."

Efter at have brugt over 1.1 milliiard kroner på Alvarez, den spanske EM-vinder Robin Le Normand og sidste sæsons LaLiga-topscorer Alexander Sørloth, nedtoner Simeone forventningerne til titlen.

Med forhandlinger i gang om at skrive kontrakt med Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher siger Simeone, at de stadig har brug for at tilføje flere spillere for at være konkurrencedygtige mod et Real Madrid-hold, der vandt Champions League og LaLiga-doublen i sidste sæson, før de rekrutterede den franske anfører Kylian Mbappe.

"Real Madrid starter sæsonen som det bedste hold og bliver nødt til at bevise det med de fantastiske spillere, de har, mens alle vi andre vil være bagud i forhold til at konkurrere mod dem," sagde Simeone.

"Vi har ikke lukket truppen endnu, og bortset fra at vi ikke har lukket den endnu, er vi nødt til at fokusere på morgendagens kamp og se kamp for kamp, hvordan holdet udvikler sig.

"Barcelona har fortsat et meget godt hold, Real fortsætter med at vokse med spillere, der er fænomenale, men det er klart for mig, at vi er nødt til at tænke på os selv."

Følg Atletis åbningskamp mod Villarreal på mandag med Flashscore.