Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skadet Mbappé misser Madrid-derbyet og er ude i omkring tre uger

Kylian Mbappé
Kylian MbappéReal Madrid
Den franske angriber har pådraget sig en skade i venstre ben og går glip af søndagens kamp (21.00) mod Atlético de Madrid.

Dårlige nyheder for Kylian Mbappé (25), som havde fået gang i målscoringen i de seneste kampe, men må nu acceptere en tre ugers pause efter at have pådraget sig en skade i venstre ben.  Real Madrid bekræftede tilbageslaget med en kortfattet lægeerklæring på deres hjemmeside.

"Efter tests udført i dag på vores spiller Kylian Mbappé af Real Madrid Medical Services, er han blevet diagnosticeret med en skade på i hans venstre ben. Afventer udvikling," lød teksten fra klubben.

Da han blev udskiftet i det 80. minut af gårsdagens kamp mod Alavés, lagde Mpabbe' hånden på sit lår, og hviskede noget til træner Carlo Ancelotti. "Han var lidt belastet og bad om at blive skiftet ud for at undgå problemer," sagde Carletto efter kampen.

Mbappé, som scorede et flot mål til 2-0 mod Alaves går nu formentlig glip af derbyet mod Atlético, kampene mod Lille i Champions League og Villarreals besøg i den spanske hovedstad i LaLiga .