Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skidt dag i Real Madrid: Vigtig midtbanespiller tilslutter sig voksende lazaret

Aurélien Tchouaméni skiftede i 2022 AS Monaco ud med Real Madrid efter at have startet sin professionelle karriere i Bordeaux.
Aurélien Tchouaméni skiftede i 2022 AS Monaco ud med Real Madrid efter at have startet sin professionelle karriere i Bordeaux.Federico Titone/ANADOLU/Anadolu via AFP
Den franske midtbanespiller Aurélien Tchouaméni må forlade den franske landsholdslejr på grund af en skade i venstre fod. Det meddeler 'Les Bleus'-ledelsen mandag.

Real Madrid-spilleren bliver erstattet af Mattéo Guendouzi.

Det er det andet fravær af en Real Madrid-spiller fra den franske trup efter Ferland Mendy.

Venstrebacken, som har problemer med højre skinneben, blev erstattet af Lucas Digne til de to Nations League-kampe mod Italien på Parc des Princes på fredag og Belgien næste mandag i Lyon.

For begge franske landsholdsspillere gælder det, at man må afvente yderligere tests, når de vender tilbage til Madrid, for at finde ud af, hvor længe de vil være ude. Indtil videre er de sammen med Dani Ceballos, som forventes at være ude i flere uger, de seneste tilføjelser til listen over skadede, som allerede omfatter David Alaba, Eduardo Camavinga og Jude Bellingham.

Heller ikke Frankrig vil være begejstrede over Tchouaménis fravær. Allerede søndag blev Chelsea-forsvareren Wesley Fofana også erstattet i Didier Deschamps' trup af Loïc Badé, Sevilla-spilleren, der vandt OL-sølv i Paris 2024, og som netop har forlænget sin kontrakt med Sevilla frem til 2029.