Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skuffende Barcelona-brasser lander i ny klub: Lejeaftale skal bringe ham tilbage på sporet

Opdateret
Vitor Roque med Betis-tørklædet ved sin ankomst til Sevilla.
Vitor Roque med Betis-tørklædet ved sin ankomst til Sevilla.Flashscore
19-årige Vitor Roque får mulighed for at vise sine kvaliteter i La Liga, de kvaliteter, der fik Barcelona til at betale langt over 200 millioner danske kroner for ham. Men det bliver ikke i den catalonske klub, han skal gøre det, men i stedet Real Betis, som har overtalt Roque til at acceptere et lån. Brasilianeren er allerede landet i Sevilla.

Efter flere tilbud er Vitor Roque kun blevet forført af én ting, nemlig at blive i Spanien. Hverken Portugal, Italien eller Saudi-Arabien. Men der er ikke noget hold i LaLiga, der kunne indfri det, som Barça, der ønskede at få hele deres investering tilbage, var på udkig efter.

I sidste ende, og selvom spilleren heller ikke er glad for at blive udlejet, var det den eneste mulighed. Real Betis med legenden Joaquín i spidsen har således overbevist ham ved at vise, hvor givende det vil være at spille under en træner som Manuel Pellegrini og på et hold med europæiske ambitioner, hvor han vil være ubestridelig starter, så længe hans præstationer ligner dem, han leverede i hjemlandet Brasilien.

Overbevist om spilleren blev der også aftalt et etårigt lån med Barça med mulighed for at købe halvdelen af hans rettigheder. Noget, som begge klubber allerede har gjort, med spillere som Emerson Royal og senest Chadi Riad.

Med indlemmelsen af Vitor Roque lukker Betis sin trup, mens Barça slipper af med en større mandskabsmæssig hovedpine.