Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk landsholdsspiller pådrager sig alvorlig hovedskade under højspændt derby

Robin Le Normand var i sommer med til at vinde EM for det spanske landshold.
Robin Le Normand var i sommer med til at vinde EM for det spanske landshold.Guillermo Martinez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Atlético Madrids Robin Le Normand fik traumatisk hjerneskade i sammenstød mod Real Madrid søndag.

Atlético Madrid-spilleren Robin Le Normand har pådraget sig en alvorlig hovedskade i et sammenstød i søndagens Madrid-derby mod Real.

I en udmelding tirsdag forklarer Atlético, at Le Normand fik et kraftigt slag i hovedet i slutningen af kampen, og efter at han har gennemgået en række tests, vurderer specialister, at han har pådraget sig en traumatisk hjerneskade og en blødning mellem hjernen og kraniet.

"I processen med at få vores spiller tilbage i kamp, vil retningslinjerne i protokollen, der er lavet for denne type traumer, blive fulgt," lyder det på Atlético Madrids hjemmeside.

En traumatisk hjerneskade kan spænde vidt i karakter, og klubben kommer ikke nærmere ind på, hvor alvorlig skaden er.

I første omgang misser han Atleticos Champions League-kamp mod Benfica onsdag, men han må med stor sandsynlighed væbne sig med yderligere tålmodighed i kampen for at vende tilbage.

Den 27-årige Robin Le Normand skiftede denne sommer fra Real Sociedad til Atlético, hvor han er blevet fast starter.

Det samme var han under sommerens EM, hvor Spanien strøg til tops.

I den seneste landskamp for Spanien fik han rødt kort mod Schweiz, og derfor er han karantæneramt, når Spanien 12. oktober tager imod Danmark i Nations League.