Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Toni Kroos kritiserer Al-Ahlis signing af Gabri Veiga: Skammeligt

Toni Kroos omfavner David Alaba og Fran Garcia.
Toni Kroos omfavner David Alaba og Fran Garcia.AFP
Som rapporteret af Fabrizio Romano, bliver Gabri Veiga (21) ny spiller for Al-Ahli i Saudi-Arabien. Reaktionerne på den unge Celta-spillers afgang til det asiatiske land har ikke ladet vente på sig, og den fra Toni Kroos (33) er gået viralt.

I går kom nyheden om, at Gabri Veigas skifte til Napoli var blevet sat på standby. I dag er det kommet frem, at Al-Ahlis indblanding i forhandlingerne var årsagen til, at handlen gik i vasken. De saudiske penge er endt med at tiltrække en af perlerne i spansk fodbold, hvilket har fremkaldt hård kritik.

Et af de hårdeste angreb er kommet fra en professionel kollega, nemlig tyske Toni Kroos. Real Madrid-midtbanespilleren, der er fodboldspiller helt ind til benet, kommenterede skarpt Fabrizio Romanos Instagram-opslag, hvor han sagde, at handlen var i hus.

"Skammeligt," skrev den tyske veteran, som har vundet VM med Tyskland og fem gange Champions League. Med den ballast har Madrid-spillere været i stand til at overveje, at det unge galiciske talent i en alder af 21 år smider det væk, der lovede at blive en strålende karriere.

Det er dog værd at bemærke, at de i Real Madrid-truppen kan være lidt irriterede over den måde, Gabri Veiga er blevet behandlet på i løbet af sommeren. Noget der gentager sig, hver gang de forsøger at hente en spiller fra et andet LaLiga-hold.

Mens Napoli havde en aftale på 35 millioner euro, bad Celta, Madrid om tæt på 100 millioner euro, da de kom med deres forespørgsel. I øjeblikket er tallene for aftalen med Al-Hilal ukendte.

Kommentar fra Toni Kroos
Kommentar fra Toni KroosInstagram

Ancelotti er mere tilbageholdende

Carlo Ancelotti blev også udspurgt om nyheden på morgenens pressekonference i Valdebebas, men italieneren var mere tilbageholdende end Kroos:

"Det er klart, at fodbold i Saudi Arabien giver flere penge end europæisk fodbold. Alle kan gøre, hvad de vil. De internationale fodboldorganisationer er nødt til at evaluere dette spørgsmål godt for at skabe balance på markedet," sagde han.